Ga naar inhoud

jandeman

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jandeman's prestaties

  1. Heeft iemand soundpacks voor DJ-Progamma's als FL Studio? bedankt,
  2. Maar ik heb een map met zo'n 3000 bestanden waarvan de helft in iTunes staat. maar die andere helft vind ik niet leuk en wil ik van mij PC af. ik heb dus geen twee mappen ---------- Post toegevoegd om 10:51 ---------- Vorige post was om 10:48 ---------- Ik denk dat ik de oplossing al heb gevonden. via "Bibliotheek ordenen" in Itunes. heb ik al de bestanden die in Itunes staan gekopieerd. nu kan ik dus de hele map muziek verwijderen..
  3. Ja die heb ik dus al doorgespit. maar ik snap nog steeds niet hoe ik mijn muziekbestanden die ik niet gebruik kan scheiden van degene die ik in iTunes heb staan.
  4. Kan iemand mij hier mee helpen. Of heeft misschien iemand anders een andere oplossing?
  5. Hoe ga ik in hemelsnaam te werk met dit programma?
  6. Goedenavond, Ik heb op mijn computer zo'n 3000 nummers staat. ik vind hiervan zo'n 1500 nummers leuk, deze heb ik dan ook in mijn itunes staan. Die andere 1500 nummers wil ik niet één voor één gaan opzoeken en verwijderen. ik vroeg mij dus af of er een mogelijk was om deze er uit te pikken en op een handige manier kan verwijderen. alvast bedankt,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.