Ga naar inhoud

Levenius

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Levenius

  1. De router resetten bleek inderdaad te werken. Dank je.
  2. Maar dat is dus het probleem niet. Ik heb internetverbinding met mijn router, anders zou ik dit hier niet kunnen typen. Ik ken ook het ip-adres van de router, dat staat zelfs op de onderkant. Het probleem is dat ik niet aan de pagina geraak waar ik de veiligheidsinstellingen kan veranderen. Zoals hier:
  3. Kan je in lekentermen uitleggen wat je bedoelt met verbinding maken met TP-link en wat ipconfig/all daarmee te maken heeft? ipconfig/all toont allerlei informatie, maar hoe helpt mij dat met mijn veiligheidsinstellingen weer te veranderen?
  4. Het probleem is net dat ik geen verbinding krijg. Ik heb de instellingen veranderd door 192.168.1.1 in de adresbalk van Firefox in te voeren en het daar te veranderen. Nu het veranderd is, geraak ik niet op datzelfde ip-adres om het terug te veranderen.
  5. Dan krijg ik 192.168.0.1: "Firefox kan geen verbinding maken met de server op 192.168.0.1".
  6. Hallo, Ik wilde met mijn onlangs aangekochte Nintendo 3DS verbinding maken met het internet bij mij thuis. Om verbinding te kunnen maken moest ik het veiligheidssysteem van de router aanpassen van WPA naar WEP (Ik weet dat WPA veiliger is.) , enkel dan kon er verbinding gemaakt worden. Ik voer dus het ip-adres dat op de router staat in in de adresbalk en verander het beveiligingssysteem naar WEP zoals in deze link beschreven: How do I secure/protect my wireless network by using WEP encryption on TP-LINK wireless 11N Router? - Welcome to TP-LINK Internet werkt zoals anders, maar ik zou de beveiliging van de router terug willen zetten naar WPA. Het ip-adres (192.168.1.1) werkt echter niet meer. Kan iemand mij helpen? Dank u!
  7. Ja, ik heb het geïnstalleerd. Of moet er verder nog iets mee gebeuren?
  8. Ik heb het filmpje geconverteerd (naar .avi) en nu aanvaard Windows Movie Maker het, maar ik heb wel enkel audio. Windows Movie Maker toont een groen scherm wanneer het erin wordt afgespeeld.
  9. Dag allemaal, Ik heb een video (flv.-bestand, van het internet geplukt) op mijn computer staan en ik wil dit graag bewerken met Windows Movie Maker. Ik heb dat in het verleden nog al 'ns gedaan. Wanneer ik dit nu echter wil doen geeft Windows Movie Maker deze foutmelding: "Het bestand C:\Users\...\Downloads\Filmpje.flv kan niet worden geïmporteerd omdat de codec die is vereist voor het afspelen van het bestand niet op de computer is geïnstalleerd. Als u al hebt geprobeerd om de codec te downloaden en te installeren, sluit u Windows Movie Maker, start u het programma opnieuw en probeert u vervolgens het bestand opnieuw te importeren." Ik weet niet waar dit aan ligt. Ik heb de bestandsexistentie al eens veranderd in .avi, maar dat maakte geen verschil. Kan iemand helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.