Ga naar inhoud

mversluy

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mversluy

  1. Er is nog geen oplossing gevonden. Ik moet mijn antivirus programma volledig uitschakelen en dan lukt het wel maar ik vrees dat het niet lang zal duren vooraleer mijn laptop met een virus zal besmet zijn ....
  2. Het eerste screenshot is verstuurd vanaf mijn laptop. Pas wanneer de connectie is gemaakt naar het Volvo netwerk maak ik via RDC connectie met mijn kantoor PC, dat geeft geen enkel probleem. Alleen, ik geraak zover niet aangezien de VPN verbinding niet lukt. Enkel als ik de firewall in mijn anti virusprogramma volledig uitschakel krijg ik wel verbinding en kan ik verder via run : mstsc op mijn kantoorPC geraken.
  3. Ingesloten de printscreen[ATTACH]13980[/ATTACH] Doc1.doc
  4. Zie in bijlage het scherm dat ik zie wanneer ik connectie probeer te maken :Cisco2.doc (Cisco) met daar na het scherm van de regels en de zones met als laatste de regels en zones van de persoonlijke firewall (Cisco2) Cisco.doc
  5. Ja, dat is via een remote desktop connection. De firewall op mijn kantoorcomputer kan ik niet afzetten. Ik heb die op mijn laptop afgezet. Het VPN scherm heb ik bij de regels gevonden. Misschien kan ik eens een print screen opsturen. Bij de zones zie ik een vertrouwde zone waar het IP adres instaat maar bij bewerken heb ik "verificatie zone", geen authentificatie. Onder netwerk zie ik ook de persoonlijke firewall met daaronder de regels en zones met de zone & regel editor. Bij de instellingen zie ik VPN user Interface met een detail. Ik zal daarvan ook eens een print screen opsturen.
  6. Waar kan ik het VPN scherm in Eset versie 5 vinden ? Mijn versie is in het nederlands en ik heb bovenstaand venster niet gevonden. Ja, ik maak een verbinding van mijn laptop naar mijn kantoorcomputer om toegang te krijgen tot het Volvo netwerk. Ik heb zelf Eset 5 op mijn laptop als antivirus programma maar Volvo gebruikt Mac Afee als antivirus.
  7. Ik heb zelf niet gezien wat precies de helpdesk heeft aangepast maar het waren zeker bepaalde regels of zones in Eset SS 5. Zij hebben met een computer (dus niet met mijn laptop) die niet rechtstreeks aangesloten was op het Volvo kantoornetwerk via Internet verbinding proberen te maken en dat lukte perfekt. Het scherm "authentication by local network configuration" hierboven kan ik niet vinden maar bij de internet opties in windows XP heb ik de VPN verbinding als toegelaten site aangeduid. Of is dit een scherm uit Eset SS 5 ? Gisteren heb ik geprobeerd de firewall daar volledig uit te schakelen in plaats van tijdelijk en heb ik eindelijk verbinding kunnen maken. Maar ik denk niet dat dit de veiligste manier is. Ik vermoed dat er extra regels en zones moeten toegevoegd worden die ik dan kan "toestaan". In de zones zie ik het IP-adres dat hiervoor nodig is als "toegestaan" maar ik denk dat dit niet voldoende is.
  8. Ja, Eset SS 5 De connectie loopt over een VPN en de connectie software is "remote desktop connection"
  9. Ik probeer verbinding te maken met een particulier netwerk (kantoornetwerk) via Internet. Dit is mij gelukt totdat ik een nieuwe anti-virus versie (Eset smart security) op mijn pc heb geïnstalleerd. Bij mijn vroegere versie waren er ook problemen maar toen heeft de helpdesk op het werk aanpassingen aangebracht waardoor ik met pop-up vensters bepaalde zaken moest "toestaan". Dit alles is nu overschreven met de nieuwe versie en deze keer weigert de helpdesk mij te helpen omdat het "mijn" pc-probleem is en de fout niet bij hen ligt. Hier werkt de verbinding met hun externe computer perfekt. Ik heb al geprobeerd de firewall en beveiliging voor een tijd uit te zetten maar nog wil hij de verbinding niet maken. Gebruikersnaam en paswoord kloppen. De internetsite die ik nodig heb staat ook als "toegelaten" bij de internet opties. Wat moet ik doen om toch verbinding te krijgen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.