Ga naar inhoud

thierry007

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door thierry007

  1. heb effectief de voeding op een andere (werkende) computer uitgeprotest. werkte ook niet. dus nieuwe voeding gekocht (30€, nieuw). was niet gemakkelijk te vinden zo'n oude voeding. had even problemen met de 24 pins (ik had er maar 20 op mijn oude voeding en moederbord, maar na zoektocht op internet gevonden dat je die laatste 4 (20+4) gewoon niet nodig hebt maar toch kan inpuggen. alles werkt weer als voorheen
  2. heb de voeding eruit gehaald. ga nu op zoek ofik die kan testen op een andere computer
  3. Mijn computer stond vannammidag aan. toen ik er na het eten terug op wou werken, was die uit, geen geluid te horen. startknop geeft geen enkele reactie. deed de stroom een tijd uit + weer in: nog steeds niets (geen opstartgeluiden, geen ventilatoren of schijf die begint te draaien, geen geluid, ... niets). Ik dacht eerst dat de voeding stuk was maar ik heb wel nog stroom via de usb-poort: mijn gsm die stond te syncen via usb krijgt wel nog stroom (staat op te laden). Dan toch het moederbord????? Op het moederbord is echter niets te 'zien' dat er iets verbrand of opgezwollen is (condensatoren en andere elementen zien er uitwendig nog goed uit, niet opgezwollen ...). Ik hoop van niet want het moederbord is er één van 2002 (Abit) en ik vermoed dat daar geen vervanging meer voor te vinden is???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.