Ga naar inhoud

Lien

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Lien

  • Verjaardag 15-05-1988

Lien's prestaties

  1. Ik heb combofix verwijderd: eerst heb ik het proberen te doen via Start --- Uitvoeren en dan combofix \ u maar hij maakte toen een nieuw log bestand aan, maar bleef wel op mijn bureaublad staan. Ik heb dat programma dan gewoon verwijderd door met mijn muis erop te staan en 'verwijderen' aan te klikken. Die ene map met C:\Qoo... heb ik maar verwijdert naar mijn prullenbak. Met mijn msn gaat het nu goed dus ik denk dat het probleem nu volledig is opgelost. Voor de laatste keer: Heel erg bedankt!!!
  2. hey ik heb AVG geïnstalleerd en een nieuwe Messenger Live. Alles werkt goed op het moment. Ik heb ook meteen door AVG eens een scan van mijn computer gedaan en hij heeft 1 Trojan Horse gevonden en ook gedelete neem ik aan. Als ik nu eens via Zoeken terug system 32 indruk dan vindt hij het bestand wel nog: C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS Is dit erg? Kan ik nu nog iets doen? Moet ik die programma's Hijackthis, combofix en ATF cleaner nu verwijderen van mijn computer of mag ik die laten staan als ik ooit nog problemen krijg. Alvast heel erg bedankt voor de zeer goede hulp die ik van jullie twee heb gekregen.
  3. hey ik heb via Zoeken op mijn computer alle bestanden gezocht met 'systeem 32' in. Ik kreeg 9 gevonden bestanden. ●Naam: system32 In map: C:\WINDOWS Grootte: 1,14 GB Gewijzigd op 14/03/2008 Als ik erop klik dan kom er dit bericht: Deze bestanden zijn verborgen In deze map bevinden zich bestanden die voor een goede werking van het systeem noodzakelijk zijn. U hoeft de inhoud van deze map niet te wijzigen. ●Naam: SYSTEM32 In map: C\WINDOWS\I386 Er zitten 2 bestanden in: Naam: NTDLL.DLL Grootte: 712kb; gewijzigd op: 4/08/2004;gemaakt op:19/08/2005 ; Laatst geopend op:14/03/2008 Beschrijving: DLL. Bestan voor NT-laag Bedrijf: Microsoft corporation Als ik erop klik dan kom er dit bericht: Waarschuwing: U probeert een bestand van het type Toepassingsuitbreiding (DDL) te openen. Dergelijke bestanden worden door het besturingssysteem en diverse programma’s gebruikt. Het bewerken of wijzigen van deze bestanden kan schadelijke gevolgen voor uw systeem hebben Klik op ‘Openen met ’ als u het bestand toch wilt openen. Klik anders op Annuleren Naam: SMSS.EXE Grootte: 482kb; gewijzigd op: 4/08/2004; gemaakt op: 19/08/2005; Laatst geopend op: 14/03/2008 Beschrijving: Windows NT setup (gebruikeers modus gedeelte van de op tekens gebaseerde fase) Bedrijf: Microsoft corporation Als ik erop klik dan kom er dit bericht: Toepassing C:\ WINDOWS\ I386\SYSTEM32\SMSS.EXE kan niet worden uitgevoerd in Win32 modus Type: VIR-bestand ●Naam: system32 In map: C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS Er zit 1 bestand in: Naam: qpmgew.exe.vir Grootte10 kb; gemaakt op 11/03/2008; Laatst geopend op 13/03/2008 ● Global_System_OLEAUT32_f2.8C0C59A0_7DC8_11D2_B95D_006097C4DE24 (daarvan heb ik er 6 staan met als verschil dat na die f en ander getal komt 1,0, enz) Ze steken in een map met C:\DRIVER\VGE …. en C:\DRIVER\Bluetooth…)
  4. hey ik was zo eens aan het zien wat er juist zoveel van mijn C:\ in beslag kon nemen en dan heb ik ook maar eens gekeken hoe het met (back-up) D:\ stond daar heb ik ook niet zoveel ruimte meer maar er stond zo een bestand in Map: af1ba7d5a7a2d0b7ff29c3152e15bfe9 ; en in die map zat 1 document :msxml4-KB927978-enu.log en die neemt 277 kB in. Nu ik weet niet wat dat is, kan ik dit weg doen? Er staat ook zoiets in van "system 32.exe" maar ik zou niet weten wat dat is. Het document dateert van 16/11/2006 maar ik kende dat programma Kladblok dan nog niet eens. Vanaf nu ken ik "Kladblok" maar pas . msxml4-KB927978-enu.log
  5. Mijn computer doet normaal. Alleen als ik hem opstart en als het bureaublad al verschijnt dan moet ik nog altijd effe wachten (maar het gaat al sneller dan anders) voor dat alles in orde is (zandlopertje komt tevoorschijn) en dan komt er vanonder zo op de hoogte waar ook je start-knop zit en dat icoontje van windows explorer. Allé daar waar je ziet welke programma's openstaan, daar verschijnt er effe zo ook iets maar in da blokje heb je zo het een icoontje van een wit vierkantje (zal een scherm voorstellen). Maar dat verdwijnt na een paar seconde weer en vanaf dan kan ik pas klikken op iets om het te openen. Ik had over 3 weken ook zo het signaal gekregen dan mijn C:\BOOT bijna vol stak en ik heb nu eens gekeken hoeveel ik nog beschikbaar heb (3,56GB op een totale grootte van 31,2 GB) Nu ik heb wel een heel deel powerpoint, pfd files, en word-documenten op mijn computer staan, maar dat kan het toch niet zijn dat zoveel ruimte inneemt. Ik heb de laaste tijd ook wel zoiets gedownload om films te kunnen zien die je van het internet kunt downloaden maar ik heb dat nog niet eens gebruikt. Dus er staan geen films op mijn computer die veel ruimte kunnen inpalmen. Nu ik heb nog geen nieuwe msn gedownload waar kan ik die site ergens vinden om dat te doen en wat is de nieuwste versie? Ook zou ik nu graag een nieuwe free-download virusscanner downloaden maar welke is een goede en waar kan ik die vinden?
  6. nee hij niks gevonden, het zal er volledig afleggen!!! thx om effe uit te leggen hoe ik dat Windows Messenger er volledig af moest krijgen.
  7. Op het moment is er niks speciaal aan het gebeuren met mijn laptop. Als ik hem afzet doet hij normaal en ook het opstarten is goed. Er komt geen foutmelding meer op. Of ook niet meer dat windows een ernstige fout heeft gevonden. Als ik ernet ComboFix opstartte dan geeft dat een heel hoge piep signaal, is dat normaal? Mijn windows messenger start ook niet meer automatisch op en zelf het icoontje is verdwenen. Maar als ik via configuratiescherm enz. ga dan staat het wel nog in die lijst van windows-onderdelen toevoegen of verwijderen maar wel niet aangevinkt. Ik neem aan dat dat zo hoort en dat je windows messenger er niet meer verder af kunt krijgen dan dit. Of kun je het nog meer verwijderen? ComboFix 2.txt hijackthis 2.log
  8. Hey ik heb alles gedaan wat ik moest doen, en alles heel vlotjes verlopen. In de bijlagen vind je de nieuwe log van HJT(hijackthisDONDERDAGAVOND) en het log van Combofix (log.txt). Aja wat ik nu nog juist toevallig zie wanneer ik hier dit bericht zit te typen: ik heb nog om de één of andere reden windows messenger op mijn laptop staan :s. Nu de windows messenger live heb ik er vandaag afgezwierd, maar windows messenger (ik wist zelf niet eens dat ik die nog had) staat niet eens bij geïnstalleerde programma's :s hoe moet ik deze er dan afzwieren? hijackthisDONDERDAGAVOND.log log.txt
  9. hey Wat ik al gedaan heb: - Hijackthis:- Do a system scan only - Fix checked - Windows Verkenner: vetgedrukte bestanden verwijderd - Combofix.exe Problemen: - Bij Hijackthis vind ik deze 2 bestanden van de 7 niet meer terug die ik ook moest 'fix checked': 02 - BHO:( no name)-{7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23EO45}-(no file) 04 - HKLM\..\Run:[KernelFaultCheck]%systemroot%\system32\dumprep 0-k -Bij Windows Verkenner vind ik ook 2 van de 3 bestanden niet terug om te verwijderen: C:\WINDOWS\mrofinu.exe C:\WINDOWS\mrofinu1423.exe - Bij het verwijderen van oude java: Welke moet ik juist verwijderen: ik heb dat zo opgezocht bij windows verkenner en die geeft mij dat er 14280 bestanden bestaan met java gerelateerd. Dus ik heb dan maar eens gekeken bij geïnstalleerde programma's maar daar vond ik niet meteen 'java'. Tenzij dat java beschreven is als : J2SE Development Kit 5.0 Update 9, J2SE Runtime Environment 5.0 Update 6, J2SE Runtime Environment 5.0 Update 9 allé die hebben toch alledrie hetzelfde icoontje als java zelf. Mag ik deze drie programma's er dan afzwieren? Wat ik na antwoord nog ga doen: de aangerade versie door jullie van java downloaden en ook die ATF cleaner. Daarna doe ik een nieuw log van HJT en zet ik deze samen met de log van Combofix op het forum. Tot gauw!!!
  10. hey oké bedankt, ik ga het vanavond doen. Nu ik heb gisteren gezien dat ik op msn gehackt word. Als ik mij afmeld dan komt ik nadien meteen on-line terug maar wel met een oudere tekst dat ik heb ingetypt en zien degene die mij aanspreken ook niet meer de foto (afbeelding) die ik erop had gezet. En als ik mij aanmeld dan komt erop dat ik mij heb afgemeld op een andere locatie. Ik gebruik dus windows xp en als ik mij gewoon afmeld (dus nog niet de computer afzet) dan sluit hij toch af en start dan meteen terug op. Ook komt er zo een blauw scherm(maar 1 sec of minder) op bij het afmelden maar ik kan niet lezen wat erop staat want dat gaat veel te snel weer weg. Iets met een foutmelding en ik krijg nu zo ook van windows het bericht dat ze een ernstige fout hebben gevonden en dat ik daarvan een rapport kan verzenden naar windows zelf zodat ingenieurs de volgende windows daar tegen kunnen beschermen. Dus is het best dat ik eerst nu mijn msn eraf zwier en dan pas doe wat je me gezegd heb of lost dat ook al het probleem bij mijn msn op? Als ik mijn msn eraf zwier hoe kan ik dat te goei doen om echt alles ervan verwijderd te hebben? En ben ik dan mijn contactpersonen ook kwijt? Of kan ik die ergens nog terug opzoeken of schrijf ik nu best hun adressen effe over?
  11. hey Ik heb een scan gedaan van mijn computer en het is me gelukt om het in de bijlage te zetten. Ik hoop dat het nu een pak duidelijker wordt en dat we er aan kunnen beginnen. hijackthisKLADBLOK.log
  12. hey ik heb HijackThis geinstalleerd. En in de bijlage zit het resultaat Trend Micro HijackThis van een scan van mijn computer. Ik hoop dat dit is wat jullie bedoelden en dat jullie mij kunnen zeggen wat er mis is want ik persoonlijk snap er niet zoveel van die uitleg die erop staat. Alvast heel erg bedankt.
  13. Ik gebruikte e-trust. Maar die was al een paar weken verouderd. Ik zal van het weekend mijn msn er eens afzwieren en een nieuwe installeren. En eens zien wat dat geeft. Alvast heel erg bedankt voor het snelle antwoord van jullie :0).
  14. hey een week geleden sprak er een vriend mij aan op msn met de boodsschap: " hey, je foto's worden gepubliceerd op deze site .... " en dan zo een link er naartoe. Ik was zo stom om dat aan te klikken en te openen. Er verscheen plots een foto van iemand op mijn scherm en opeens gingen er allemaal gespreksvakjes openen van mensen die bij mij on-line stonden. Ik weet niet wat het is maar in ieder geval heeft iedereen nu die toen on-line stond hetzelfde bericht ontvangen met zijn msn-naam in de link (het leek heel persoonlijk). Ik heb meteen die foto verwijderd en ik dacht toen dat alles wel terug het oude zou zijn. Maar vandaag begonnen opeens weer een deel vakjes op te springen en was er juist hetzelfde aan de hand. Wat moet ik doen om dit te stoppen? Vele groetjes Lien
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.