Ga naar inhoud

Skaya

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Skaya's prestaties

  1. Hoi allemaal Ik ben me er van bewust dat dit een vraag is die heel erg zal afhangen van persoonlijke voorkeuren, maar ik had graag even wat feedback gevraagd naar aanleiding van jullie persoonlijke ervaringen. Momenteel maak ik gebruik van een desktop (custom gebouwd, met voor mijn gebruik eigenlijk veel te "zware" onderdelen), maar ik speel al enige tijd met het idee dat ik misschien zou willen overstappen op een laptop. Enerzijds omdat het me praktisch lijkt niet "vast" te zitten aan één locatie in huis, maar anderzijds ook omdat ik een beetje ben uitgekeken op de hoeveelheid plek dat zo'n hele desktop setting met bijhorend bureau inneemt in huis. Het zou dus niet zozeer zijn dat ik een laptop nodig heb om continu mobiel mee te nemen, aangezien ik er bewust voor kies om buitenshuis geen technologie mee te nemen/gebruiken. Maar ik heb nog nooit echt op een laptop gewerkt, behalve heel kort even wat opgezocht of dergelijke, dus ik vroeg me af hoe anderen het verschil in gebruik ervaren tussen laptop en een desktop? Ik ben me er wel van bewust dat je voor hetzelfde budget veel meer uit je desktop kan halen dan een laptop, maar verder tast ik wat in het duister. Vragen waar ik vooral mee zit zijn: * Levensduur verschil tussen laptop/desktop (ook qua accu, ik zou vooral op netstroom willen werken, maar ik vroeg me af of dit nog steeds een impact heeft op hoe lang de accu zal meegaan bij mobiel gebruik)? * Desktop onderdelen zijn makkelijk te vervangen/herstellen, maar wat met een laptop? * Hoe ergonomisch is het werken aan een laptop? * Wat kan ik verwachten van de prestaties van een laptop? * Aan diegenen die de overstap hebben gemaakt.. spijt/geen spijt?
  2. Dat is het hem nu net, ik heb geen patroon meer en dan zou het testje me al gauw meer dan 60 euro kosten... Het oude patroon is ondertussen al uitgedroogd, maar als de 3 kleuren nog individueel te zien waren op een doekje, kan het patroon dan stuk zijn of enkel de printer?
  3. Daar vreesde ik al voor. Maar echt stuk kan hij er niet van gaan dan? Aan wat herken ik zo'n verstopt spuitgat, want aanvankelijk drukte hij nog enkele kleuren een beetje af, totdat het uiteindelijk helemaal roze werd. Ik heb met wat keukenpapier mijn printer wel zo goed mogelijk leeggedopt, maar het is er iets of wat te krap om alles schoon te krijgen. Toen ik het patroon over een doekje haalde gaf hij nog wel de 3 basiskleuren naast elkaar mooi weer.
  4. Hallo, Ik heb een probleempje met mijn printer en weet hier zelf niet zo veel van af. Ik heb een Canon MP450 printer en enige tijd geleden is mijn kleureninktpatroon uitgelopen in mijn printer (vermoedellijk door te verhuizen?), nadien kon ik nog steeds afdrukken, maar mijn kleurenpatroon had nog maar 1 gekabbeld kleurtje. Dat het patroon stuk is weet ik nu wel, maar ik vroeg me af dat dit ook nadelige gevolgen heeft voor mijn printer? Ik wil nieuwe patronen kopen, maar omdat deze erg prijzig zijn ( meer dan 60 euro voor beide patronen), wil ik graag eerst zekerheid dat ik mijn printer nog kan gebruiken. Ik moet er wel even bij vermelden dat ik, omdat ik toen vrij veel moest afdrukken, voor een keer geen originele canon patronen heb gebruikt. Ik weet dat dit alles behalve een ideale keuze is, maar ondertussen wist ik vrij veel mensen die hier wel een goede ervaring mee hadden, ik koop ze dus nooit meer. Aangezien ik ze bijna niet gebruikt heb, komt het een heel pak duurder uit nu. In ieder geval al bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.