Ga naar inhoud

DePosse

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DePosse

  1. Heb hem dus teruggebracht naar de Aldi waar ik hem kocht. Ze waren vriendelijk en gaven zonder problemen mijn geld terug. De filiaalleider was zelf zo eerlijk om te zeggen dat er nog iemand de pc had teruggebracht met een gelijkaardig probleem. Laat Medion dan maar voor wat het is en heb deze pc besteld: ACER M3970-H67 bij Vanden Borre: Ruime keuze, makkelijk vergelijken en kopen Lijkt me een degelijke pc voor mijn budget, al mocht de grafische kaart iets beter zijn.
  2. Allicht is dat de beste optie. Bedankt voor je antwoord.
  3. Hallo, mijn pas nieuwe pc wil niet opstarten. De allereerste keer startte hij wel normaal op. Dan kreeg ik bluescreens. Nu geeft hij helemaal niets weer op het scherm en na enkele seconden komt er een beepsequentie lang-kort-kort. Fans beginnen wel te draaien. Kan ook niet in bios raken of dergelijke. Heb ook al getest met andere monitor, maar dat gaf zoals verwacht geen resultaat. Alle kabels ontkoppelen en terug insteken heb ik uiteraard ook al gedaan. Iemand een idee wat de oorzaak is & hoe dit op te lossen valt? Kan natuurlijk Medion contacteren maar dat zal erg lang duren & een heel gedoe zijn Alle tips welkom
  4. Illegale versie... Weet nog niet zeker of ik het spel (vlot) zal kunnen draaien, dus wil er nog geen centjes aangeven. Heb idd windows xp mét service pack3
  5. Ik zeg toch in mijn post dat ik dit al gedaan had. Heb toen trouwens dezelfde file gebruikt. Maar dan krijg ik die melding ivm de DLL registerserver. Het gaat trouwens over gta IV.
  6. Hallo, tijdens het installeren van een spel kreeg ik een error ivm met volgende file: Isdone.dll Dan heb ik het volgende gedaan: "Download Isdone.dll from the Internet Save the Isdone.dll file onto your computer’s hard drive Browse to c:\Windows\System32 Locate the current Isdone.dll on your system Rename the current Isdone.dll to IsdoneBACKUP.dll Copy & paste the new Isdone.dll into C:\Windows\System32 Click Start > Run (Or search ”run” on Vista & Win7) Type “cmd” in the box that appears Type “regsvr32 Isdone.dll” on the black screen Press Enter.. " Maar dan krijg ik de melding dat het DLLregisterserver ingangspunt niet gevonden is. Iemand die me kan helpen aub?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.