Ga naar inhoud

Dieselbiene

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Dieselbiene

  • Verjaardag 11-02-1955

Dieselbiene's prestaties

  1. Hallo,wat de facturatie betreft kan ik u gelijk geven want de eindsom is nooit dat wat er bij hun promotie word voorgesteld,lees in dit geval ook het kleingedrukte en tel zelf uw eindsom samen.Mijn TE wou ook digitaal gaan met de tv maar is tot conclusie gekomen dat daar hier in Belgie de tijd nog niet echt rijp voor is.Idem dito ook hun Telenet mobile!begin te rekenen en je komt tot de eindsom van mobiel telefoneren aan 12€!per uur nou goedkoop is anders.Bij Belgacom zijn wij ooit weggegaan wegens facturen daar was geen houden aan in januari al de voorschotten van juli enz.en dat via domiciliering daar was volgens mij toch iemand ook aan het proberen van de slordigheid van de mensen aan het profiteren.pech voor hem dat wij alles acribisch archiveren!Dusse het is allemaal een pot nat ,opletten is de boodschap enne!facturen en betaalbewijzen bijhouden!Groetjes Dieselke
  2. Wij zijn nog on topic ;-),de vraag was waarom partition logic en het voorgaande was mijn antwoord.Ik wil daarmee nu proberen Ubuntu er vanaf te gooien die ik door in windows de partitie's te deleten al kwijt was maar helaas kwam bij de volgende opstart ook een zwart scherm met de melding grub loading error 22 de rest raden jullie al;-).dus Ubuntu terug geinstaleerd (dat kan ik lol) en nu van voor af aan .Groetjes Dieselke.
  3. Het is vrij simpel ik heb een dualboot op mijn laptop met Ubuntu en Xp en maar voor elk zo!n 20gb ter beschikking en ik doe vrij veel experimentele dingen met die laptop en mijn vrije ruimte voor Xp is op dus wil ik Ubuntu er vanaf.Ik heb les ?gevolgd voor linux ,maar de pech gehad een leraar te hebben die zelf niet wist hoe.Dus eerst Ubuntu erop met veel moeite in de grafische interface ,2weken erover gedaan mijnheer had slechts 5 livecd's voor 9 leerlingen !dan de week erop had ie alles vanaf gehaald en de serverversie erop ,dan weken aan een stuk comando's typen joost mag weten welke geen van de actie's lukte en dan uiteindelijk de grafische inteface weer geinstaleerd en in sneltempo alles overlopen dus!!! ik weet er nog niet veel van!Ubuntu instaleren kan ik in mijn slaap lol,alhoewel het er wel veel belovend uit ziet maar ik weet niet echt hoe het moet!25€ betaald voor 60gestencilde bladen!die je zo op internet kunt afhalen maar een handboek wat beloofd is is dit niet!Het Ubuntu avontuur is nog niet afgelopen maar voorlopig heb ik plaats nodig!Ik gebruik nl mijn laptop naast mijn pc als soort handboek ,is moeilijk uit te leggen maar ik heb nu minstens 6gb nodig en die heeft hij niet!Ik zou Ubuntu op mijn pc kunnen zetten want ruimte zat maar ik haat het dat in de dualboot ubuntu eerst opstart en zoals gezegd een half jaar les en ik weet nog nergens van behalve instaleren lol. Groetjes Dieselke.
  4. Ik heb tot nu nog nooit problemen gehad met Telenet,in tegendeel bij mijne laatste verhuis was ik in iets meer dan een uur geholpen en moest er nochtans bovengronds nog een kabel bij getrokken worden tot aan mijn woonst.Voor de stroom moet je wel zelf zorgen enne als je redelijk blijft met uw vragen doen zij wel wat er van hun verlangt word!Dus volgende keer toch maar een lieve smile op uw gezicht en vragen voor een taske koffie of iets anders en vele deuren zullen open gaan ..Diesel.
  5. Mijn TE (teergeliefde echtgenoot)is ook zo'n audiofan en er bestaat dus een piepklein op een usb poort aansluitbaar toestelletje waarmee men op simpele wijze kan switchen van boxen naar hoofdtelefoon .zeer leuk grrrrrrr.Ik weet niet in hoeverre ik hier informatie kan geven waar wat te koop is ik ben nieuw op dit forum ,maar de prijs is ongeveer 9€.Groetjes Dieselbiene.
  6. Hallo,bedankt ,had ik zelf al bedacht dat dit niet zo'n goed idee was hoop dat iemand mij op weg kan helpen want ik wil Linux overigens best wel een goed programma ervanaf wegens plaatsgebrek!:pcguru:Groetjes Dieselbiene.
  7. Ik zit dus met hetzelfde probleem,van partition logic dus een cd'tje gebrand en nu weet ik niet hoe ik dat progje moet gebruiken dus helppppppppppp.Groetjes Dieselbiene.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.