Ga naar inhoud

Wim R

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wim R's prestaties

  1. Ik heb een eigen website (www.poadviesnh.nl) die sinds kort een aantal pagina's "vertekend" weergeeft op mijn nieuwe laptop. De lettertypes zijn veranderd en sommige stukken zijn ineens vet gedrukt. Wanneer ik mijn website via mijn oude computer benader, is het allemaal oké. Het ligt dus kennelijk aan mijn nieuwe laptop. Verder draait die, voorzover ik dat kan beoordelen:-), echter goed. Groet, Wim Rijkenberg
  2. Ik heb inderdaad vrijwel direct een antwoord gegeven, echter kennelijk is dat niet doorgekomen. Dus nogmaals: mijn windows 7 is een 64-bit-versie. Groet, Wim Rijkenberg
  3. Ik wil mijn oude printer (HP Photosmart C4180) aansluiten op mijn nieuwe laptop (Sony VAIO). De beschikbare oude installatie cd gaat echter maar tot en met windows xp. Mijn windows 7 pakt hij dus niet. Hoe krijg ik mijn laptop zover dat hij wél gaat communiceren met de oude printer? Dank alvast:-).
  4. Op mijn scherm verschijnt steeds de melding "in internet explorer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten". Ik volg dan braaf de instructie en druk de knop "rapport verzenden" in. Daarna probeer ik het weer en krijg dezelfde foutmelding. Met andere woorden: ik zit in een vicieuze circel. Hoe doorbreek ik deze?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.