Ga naar inhoud

IgorVeendrick

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over IgorVeendrick

  • Verjaardag 03-08-1990

IgorVeendrick's prestaties

  1. http://img442.imageshack.us/img442/2378/screenam7.png Kijk maar, dat is als ik me gebruikersaccounts ding open in me configuratiescherm... het enigste account met beperkte mogelijkheden... Maar je zei dus tijdens het opstarten F8 en dan opstarten in veilige modus?
  2. Nee XP gewoon Maar het is toch ook mogelijk als je de computer op start, als je dan ergens op drukt, weet niet precies meer waarop maar dat je dan als Administrator opstart op je computer.. want ik wil dit graag wel verhelpen, ik wil wel dat het enige account dat ik heb op deze computer wel alle mogelijkheden heeft..
  3. Hallo Ik heb een probleem op mijn laptop. Ik wou namelijk net MSN downloaden, maar hij gaf halverwege de instalatie aan dat ik niet de rechten had om dit programma te instaleren. Nou is het probleem dat ik in het configruatiescherm > gebruikersaccounts zag dat mijn account het enige account is, maar dat het slechts beperkte mogelijkheden heeft. Nou is mijn vraag dus hoe kan ik dingen instaleren als er geen systeembeheerdersaccount is? bvd. igor
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.