Ga naar inhoud

gekkerd

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gekkerd's prestaties

  1. We hebben ook losse accounts maar om de 1 of andere reden wordt 1 wijziging bij de 1 ook bij de anderen doorgevoerd... - - - Updated - - - We hebben ook losse accounts maar om de 1 of andere reden wordt 1 wijziging bij de 1 ook bij de anderen doorgevoerd...
  2. Onze vaste computer met Windows XP wordt door het hele gezin gebruikt. Iedereen heeft zijn/haar eigen account, maar als de één bijvoorbeeld iets op het bureaublad wijzigt of de instellingen van een bepaald programma wijzigt, gebeurt dat ook bij alle andere accounts. Hoe kan ik ervoor zorgen dat iedereen zijn eigen persoonlijke account heeft?
  3. Bedankt voor het vinden van die gebruiksaanwijzing, ik zal e'm opslaan voor eventueel later gebruik, aangezien het probleem nu al is opgelost Ik ben er ook achter dat je idd alle apparaten die de router gebruiken moet instellen naar WEP, en heb dat ook inmiddels gedaan, was gelukkig geen groot karwei Ik zet e'm nu op opgelost.
  4. Het is gelukt, ik dacht dat die key al bestond Bedankt voor je hulp
  5. Dat wil ik nl. doen om online te kunnen gamen met mijn 3ds. Ik had al gevonden dat je via de router-configuratie (IP-adres in browser typen) de beveiliging van WPA2 naar WEP kan veranderen. Alleen ik weet niet waar de encryption key staat. Ik had al de SSID ingevuld in de configuratie en op mijn PC-instellingen ook, maar dan kan de PC helemaal geen verbinding meer maken, en dat moet ook nog gewoon werken kunnen Weten jullie hoe dat nou precies moet, en dat alle andere apparaten die met de router verbonden zijn, ook nog gewoon blijven werken? Hieronder ff een screenshotje van de configuratie waar ik het naar WEP zou moeten kunnen veranderen:
  6. Ok, maar u zei dat er eerder al werd gezegd dat er geen voorspelling mogelijk was, maar dat ging alleen over de hdd. Ik drukte eerst nog niet op de opgelost-knop, want ik had gewoon nog wat vragen. Bedankt voor jullie hulp, opgelost is het natuurlijk niet echt, maar de pc start wel veel sneller op, en als er een nieuwe harde schijf in komt dan zal het vastloop probleem ook wel opgelost zijn. Ik heb nog wel 1 vraagje voordat ik het topic sluit: Als ik de mini-laptop net zo lang gebruik totdat de harde schijf niet meer werkt, en er komt dan pas een nieuwe schijf in, heeft dat dan invloed op mijn laptop, of maakt het niet uit?
  7. Oke, maar ik had het dit keer over de laptop zelf en niet over de hdd. Maar hoe kan het dan een geluksfactor zijn? Als een mini-laptop waar je keurig mee omgaat na 2 jaar rijp voor de schroot is, dan heeft dat toch meer met techniek te maken dan met geluk lijkt me? Overigens bedankt voor jullie snelle en deskundige reacties steeds
  8. nouja, ik heb e'm wel eens op mijn schoot gezet zonder boek, maar toen waren de problemen al gekomen, daar komt het dus niet door. Want in de maanden dat het nog goed ging ben ik heel goed met de pc omgegaan, ik denk dus ook dat dit een zwakke mini-laptop is. Maar na iets van 5 jaar is een mini-laptop toch ook niet meer te gebruiken, ook bij goed gebruik?
  9. oke dan, bedankt voor jullie reacties. denken jullie trouwens dat de mini-laptop na het plaatsen van een nieuwe hdd weer als vanouds werkt?
  10. ok, ik zal een back–up maken, je weet maar nooit.maar kunnen jullie aan de "symptonen" niet bedenken hoelang de hdd nog mee gaat? een paar weken een paar maanden, een jaar of een paar jaar?
  11. dat de pc op schoot not done is was ik al achter, ik zet er dan ook meestal een boek onder als ik e'm op m'n schoot zit, is dat beter? :)En dat ruw neerzetten: hij crasht vaak als je e'm niet heel rustig neerzet, dus ook als je e'm voor normale begrippen normaal neerzet crasht ie vaak. het afsterven van de hdd zal toch niet enkel daardoor komen? ik heb eerder het idee dat de netbook gevoeliger is geworden door iets anders.laatste vraag: hoe lang kan mijn hdd nog mee voordat ie het begeeft? Alvast bedankt voor de antwoorden.
  12. Maar komt het vastlopen en traag opstarten dan door het ''overlijden'' van de harde schijf, of komt het door iets anders zoals dat de ventilatie niet goed werkt? Is de harde schijf nu niet voor een deel hersteld, of zal het kapotgaan ervan onvermijdelijk zijn? En hoe kan je zoiets voorkomen, wat heb ik fout gedaan? Schrik niet, ik heb nog een vraag Hoe duur is het ongeveer om door een reparateur een nieuwe harde schijf erin te laten zetten?
  13. Ik startte de schijfcontrole en een teken dat er iets mis was met mijn laptop was de zin: er zijn beschadigde clusters hersteld. Toen was hij een half uur bezig met clusters verwerken. Ik wachtte het geduldig af en daarna startte de pc verrassend snel op, ongeveer in 1 minuut. Of het vastlopen verholpen is zou ik over een paar dag pas kunnen zeggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.