Ga naar inhoud

peik

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over peik

  • Verjaardag 15-07-1979

peik's prestaties

  1. bedankt voor de snelle reactie, het gaat om 3 sticks die niet gededecteerd worden op 2 pcs en een pc die ze niet erkend, ook in schijfbeheer zijn de sticks niet terug te vinden. de file transfer was trouwens al voorbij wanneer ik de stick uit men pc getrokken heb.
  2. Vandaag zat ik enkele files te plakken naar men USB stick (Sandisk cruzer 1 gb), haalde de stick eruit wel zonder veilig verwijderen. Dit vanop PC1, ik steek de stick in een net geformateerde pc (PC2) en die geeft de melding "USB Device not recognized". Dus ik dacht ja misschien iets met de USB drivers van die pc. Nu steek ik de stick terug in de pc waar die voordien op werkte en ik krijg helemaal geen reactie, ledje van de stick licht nieteens meer op, ook na reboot blijft dit probleem aanhouden. probeer de stick dan op een 3de pc (laptop) (PC3) en daar is er ook geen reactie op de stick. ook bij 2 andere sticks die voordien perfect werkten krijg ik geen reactie op pc 1&3. Op PC 2 krijg ik bij elke stick dezelfde melding "USB Device not recognized". Enig idee wat dit zou kunnen zijn? alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.