Ga naar inhoud

laura,

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over laura,

  • Verjaardag 23-09-1990

laura,'s prestaties

  1. Hoi allemaal, sorry voor de late reactie! het is gelukt en ik zal het topic afsluiten. Bedankt voor alles! groetjes,
  2. bedankt voor alle uitleg. denk dat het zo wel moet lukken. groetjes,
  3. oke ik heb bepaalde gegevens opgeschreven van de onderkant van de range extender.. model #F5D7231-4 High speed mode wireless G Router .. version 1103d1 heb je hier genoeg aan? bedankt voor alle uitleg allemaal!
  4. Beste Stegisoft, bedankt voor je uitleg! ik heb nog wel een vraag.. wij hebben een router thuis, maar die is niet draadloos en we hebben een range extender. Op deze manier moet er dus wel een kabel naar boven getrokken worden? of is dat niet noodzakelijk?
  5. oke alvast heel erg bedankt en misschien dat die specialist nog wat zegt. Ik zal even thuis overleggen en dan dat artikel bestellen.
  6. ik heb even gekeken op die link en zag 2 opties met powerline. Dus als ik dit bestel dan kan de de pc boven op internet via de kabel en de andere pc en laptops nog steeds via draadloos internet?
  7. Jean-Pierre, bedankt voor je reactie. Nee volgens mij hebben wij boven geen kabel, maar die pc van beneden willen we wel via kabel laten werken. Is dat mogelijk?
  8. Hallo allemaal, denk dat ik hier bij het juiste ondw. zit. wij hebben thuis beneden onze internet aansluiting en een pc die internet heeft via de kabel. Boven hebben wij 2 laptops en een pc die via draadloos netwerk internet hebben. Nu willen wij die pc wat beneden staat ook naar boven brengen en dat die pc dan boven via de kabel werkt, maar het is niet duidelijk hoe we dat voor elkaar krijgen. Kunnen jullie misschien helpen? Hoe krijgen we die pc wat naar boven gaat op het internet via de kabel. Moeten we dan een kabel naar boven trekken oid? ik hoop dat jullie kunnen helpen. groetjes,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.