Ga naar inhoud

theelion

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

theelion's prestaties

  1. Ik heb deze stappen gevolgd : Deze staan ook vermeld in jouw link. Alleen spreken ze daar ook van Miracast.
  2. *Welke instelling bedoel je juist met : de juiste functietoets of f-toets + fn-toets (zie de handleiding) het scherm geschakeld? *verbinding is draadloos (wifi)
  3. Voordat de laptop en Tv verbinding maken, is er beeld op het laptopscherm. Ik veronderstel dat dit goed staat.
  4. Hallo, Via 'projecteren'' in windows 8.1 en screenmirror' op de samsung Tv, probeer ik het scherm van de laptop op het tvscherm te krijgen. Tv en laptop zien elkaar. Ze raken verbonden en dan wordt het scherm van de laptop zwart en op de tv blijft het ook zwart met het draaiende ikoontje rechtst op het scherm en 'opladen'. Zo blijft het verdergaan. Wat kan er fout zijn?
  5. Printer is nog niet geinstalleerd; kan dus geen update doen van de driver.
  6. op alles positief: als admin gerund van die hp-site het is een 64-bit.
  7. hallo, ik ben hier bezig om een HP LaserJet P2055dn Printer te installeren op Windows 7. Van de HP site de driver afgehaald (dit lukt) en beginnen installeren. echter gaat het vanaf een 21% zeer traag en aan een 94% stopt ie gewoon. (en dat is dan wel na een 2 uur).printer is nog niet aangesloten. iemand een idee?
  8. Heb het voor elkaar gekregen:top: Dus eerst terug de xppartitie bij opstarten gemount (dit werkte dus al wel). Dan voor zowel Thunderbird als Firefox een nieuw profiel aangemaakt,met verwijzing naar dezelfde plaats als voorheen waar de profielen stonden (op de xppartitie), maar dit geeft dus een ander pad daar er een nieuw naam is gegeven aan het koppelpunt. Dank voor je vele geduld.
  9. eerst voor het herstel : *ik krijg dezelfde fout alsof de xppartitie niet is gemout : Thunderbird/Firefox is already running,but not responding.To open a new window, you must first close the existing Thunderbird/Firefox process, or restart your system. *ook bij het handmatig mounten van de xppartitie, dezelfde foutmelding. dan de backup teruggezet; echter nog steeds dezelfde foutmelding. In xp zelf werken Thunderbird en Firefox nog wél. Zou het kunnen dat ik de plaats waar zowel Thunderbird als Firefox zijn profiles bewaard op de xppartitie, deze vooraf dien aan te passen aan het zelf gekozen koppelpunt?
  10. Het zag er goed uit... Opstarten ging ok; maar kreeg zowel thunderbird als firefox niet open (net zoals de xppartitie niet is gemount). Dan terug die lijn verwijdert, maar nu krijg ik thunderbird en firefox niet meer open. Help ...
  11. /dev/sda1: UUID="EA705F32705F04AB" TYPE="ntfs" /dev/sda2: LABEL="RECOVERY" UUID="4463-8ED5" TYPE="vfat" /dev/sda3: UUID="28ea465c-a261-4023-a753-70f7e0f8171e" TYPE="ext4" /dev/sda4: UUID="f680d7c0-e69f-4e8f-accb-ac1979de295f" TYPE="s ---------- Post toegevoegd om 18:22 ---------- Vorige post was om 18:17 ---------- drukken op M geeft hetvolgende: Filesystem check or mount failed. A maintenance shell will now be started. Contrl D will terminate this shell and continue boting after re-trying filesystems. Any further errors will be ignored. root@vero-latop:~#
  12. Hallo, Niettegenstaande al je prachtige pogingen, terug een foutmelding : Er is een fout opgetreden tijdens het aankoppelen van /media/EA705F32705F04AB druk op S om het aankoppelen over te slaan ,of M voor handmatig herstel Ik heb een netbook waar standaard xp opstond; heb dan een dualboot gemaakt met Ubuntu Netbook Remix en onlangs via updatebeheer de versie 10 eropgezet. De reden dat ik de xp-partitie wens te mounten bij opstart, is dat mn profiles van firefox en thunderbird op die partitie staan (kan dan zowel in xp als ubuntu dezelfde profiles gebruiken); Nu moet je bij opstart altijd eerst zelf die partitie gaan openen. Bedankt voor de vele pogingen.
  13. hallo, er is een lijn toegevoegd : hieronder een volledig overzicht, waarbij de bijgevoegde lijn in het vetjes : /dev/sda3 / ext4 rw,errors=remount-ro 0 0proc /proc proc rw 0 0 none /sys sysfs rw,noexec,nosuid,nodev 0 0 none /sys/fs/fuse/connections fusectl rw 0 0 none /sys/kernel/debug debugfs rw 0 0 none /sys/kernel/security securityfs rw 0 0 none /dev devtmpfs rw,mode=0755 0 0 none /dev/pts devpts rw,noexec,nosuid,gid=5,mode=0620 0 0 none /dev/shm tmpfs rw,nosuid,nodev 0 0 none /var/run tmpfs rw,nosuid,mode=0755 0 0 none /var/lock tmpfs rw,noexec,nosuid,nodev 0 0 none /lib/init/rw tmpfs rw,nosuid,mode=0755 0 0 /dev/sda2 /media/sda2 vfat rw,noexec,nosuid,nodev 0 0 binfmt_misc /proc/sys/fs/binfmt_misc binfmt_misc rw,noexec,nosuid,nodev 0 0 gvfs-fuse-daemon /home/vero/.gvfs fuse.gvfs-fuse-daemon rw,nosuid,nodev,user=vero 0 0 /dev/sda1 /media/EA705F32705F04AB fuseblk rw,nosuid,nodev,allow_other,blksize=4096,default_permissions 0 0
  14. ubuntu start nu normaal op, maar de xp-partitie is niet gemount. nog ideeen?
  15. Ik krijg nu een foutmelding bij het opstarten : er is een fout opgetreden tijdens het aankoppelen van /media/xpmount druk op S om het aankoppelen over te slaan ,of M voor handmatig herstel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.