Ga naar inhoud

JDCMC

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over JDCMC

  • Verjaardag 20-03-1970

JDCMC's prestaties

  1. Met het product heb ik geen probleem maar ik kan via hun site mijn abonnement niet annuleren omdat in mijn "account" dit product niet in vermeld staat. lijkt ingewikkeld maar is het in feite niet. Wil gewoon stopzetten. Telefonisch geraak ik niet binnen (30 minuten wachttijd) en per mail lukt het ook al niet omdat ze produktgegevens vragen die ik niet heb. Heb fax verstuurd naar Bank card Company om protest aan te tekenen tegen automatische betaling/creditering via mijn kredietkaart. Jopelijk lukt dit.
  2. Heb in mijn mailbox een voorstel tot automatische verlenging van Symantec gekregen die ik kan annuleren via "My norton account". Als ik hierop inlog staat dit product er helemaal niet in in mijn account. Heb reeds getracht hen te contacteren via Telefoon, e-mail, ..etc. maar nergens kan ik terecht voor mijn blijkbaar niet zo alledaags product. Probleem is wel dat op 27 april 2008 het abonnement automatisch van mijn kredietkaart gehaald wordt en ik hiertegen helemaal niets kan beginnen. Wie Kan mij helpen ?
  3. Mijn speakers staan inderdaad kort bij scherm en mijn pc is opgesteld in de buurt van radiator en allerhande bedradingen en netsnoeren van andere Hardware die misschien werken als antenne (???? ik gis maar wat). Heb eveneens ander speakers proberen aan te sluiten en moet zeggen dat ongewenst radiogeluid slechts een fractie was (+/-5%) dan bij mijn trust speakers. Bij mijn trust speakers is wel een subwoofer bij die naast PC staat opgesteld.
  4. Heb vorige week nieuwe PC aangeschaft en bijhorende luidsprekers (TRUST). Als ik speakers opzet hoor ik constant de radio in beide speakers; Speakers zijn dus totaal onbruikbaar want radio geluid is heel luid en als muziekliefhebber is dit dus wel heel frustrerend. Wie kan mij helpen. Als ik speakeraansluiting uit PC verwijder verdwijnt radiogeluid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.