Ga naar inhoud

rxgirl

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rxgirl

  1. Na het formatteren en partioneren van mijn harde schijf Met installatie van windows 7 wat heel vlot verloopt, krijg ik de melding om mijn laptop af te sluiten en terug op te zetten. Ik krijg een zwart scherm met het comando "BOOT MGR ONTBREEKT" Hoe kan ik dit oplossen?
  2. Hallo, Ik gebruik de geregistreerde versie van Windows 7 Ultimate, de geregistreerde versie van Office 2007 professional. Administrator account; ik krijg per uur gemiddeld 150 e-mails binnen. zodat ik op een dag +/- 1600 emails binnen krijg. Kan ik zelf een nieuw telenet e-mailadres aanmaken, geen alias maar een volledig nieuw. Moet ik Telenet klantendienst hiervoor contacteren? Vriendelijke groeten
  3. Hallo, Ik werk met Windows 7 Office 2007 Ingesteld als administrator. mijn email account is aangemaakt met POP3 server. als huidige account raden ze SMTP server aan, omdat dit veel beter zou zijn dan een POP3 server. Is dat zo? Vriendelijke groeten Chris - - - Updated - - - Ik heb het antwoord gevonden in een discussie. Bij deze ga ik mijn vraag markeren als "opgelost".
  4. Hallo, Na veel opzoekwerk en proberen om het zelf in orde brengen, wat tot nu niet gelukt is, leg ik het probleem in jullie handen. - werk momenteel met office 2010 "een update bij aankoop microsoft 2007 - door malware in windows, kreeg ik een foutmelding in office: "Setup error. Taal van product wordt niet ondersteund door het systeem" - Microsoft 2010 wordt geconverteerd, wat nooit lukt, pc wordt afgesloten en terug opgestart, waarbij het vorige terug op het scherm komt. Ik kan microsoft 2010 NIET meer verwijderen. - Office 2007 dvd installeren, zonder problemen. bij het openen van een office onderdeel (outlook, excell, word en .......), krijg ik de melding dat er een recenter programma geïnstalleerd is: 2010 De vorige foutmeldingen komen terug op het scherm. - Kan ik alles van office 2010 en 2007 verwijderen? Vervolgens office 2007 van dvd terug installeren? - kan ik daarna de office 2010 terug downloaden via het net? hopen kan het via dit forum in orde gebracht worden.
  5. Hallo iedereen, Ik heb een probleem met het opstarten van Win 7. Sinds enkele dagen zijn volgende bestanden verwijderd van de harde schuif; C:PROGRA-1\COMMON-1\SYSTEM\SYSMENU.DLL LIBEAY32.DLL NIET GEVONDEN; Zijn er mensen die mij kunnen helpen aub. Waarvoor dank.
  6. Hallo, Ik kan het bestand .CSV niet openen in mijn excel 2010. Kan ik het niet het bestand.CSV niet activeren in mijn excel map? Bepaalde waarden worden in een.csv bestand ingeladen, maar krijg deze niet open in mijn excel werkmap. Geeft dan volgende boodschap weer: " geen voorbeeld van dit bestand kan worden weergegeven, omdat er geen voorbeeldweergave voor is geïnstalleerd" Kan u mij helpen aub. Vriendelijke groeten Chris
  7. Ik denk dat dit het antwoord is op mijn vraag. Hartelijke dank voor de uitleg en ga het snel uitproberen. Vriendelijke groeten.
  8. Bedankt voor je snelle reactie. Maar dat is niet wat ik bedoel. Je zit in een presentatie en vie aan link op je een andere presentatie, om van hieruit terug naar je hoofpresentatie te gaan. Het is als het ware om een voorbeeld te laten zien.
  9. Hallo, Kan iemand mij uitleggen hie ik 2 powerpoint presentaties kan linken? Kan dit niet terugvinden in de uitleg van de presentatie. Met vriendelijke groeten Chris
  10. Hallo, Ik wil 2 aparte Word documenten door mezelf gemaakt, samenvoegen. Word Doc 2 moet op pagina 5 komen van Word Doc 1 komen. In doc 2 heb ik veel foto's geplaats en getallen aan toegevoegd, deze zouden allen mee moeten gekopieerd worden. Moet ik deze eerst apart selecteren, zodat foto en getal één geheel vormt? Wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.