Ga naar inhoud

Carat

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Carat's prestaties

  1. Behalve dat 'misverstand' dan alleszins bedankt voor de moeite
  2. Op ski-vakantie geweest, dus dat krabbende smiley'ken mag nog langer krabben... Installatie werkt nu wel, probleem was een registry-sleutel die verdwenen was, alleen begrijp ik niet dat dit belemmert om vanaf CD te starten, want registry staat op harde schijf en booten gebeurde eerst vanop CD... In ieder geval, een ander 'buitenlands' forum was iets vlugger met een antwoord voor mijn probleem, en dit zonder 'gezever' over illegale praktijken. Alle respect voor gratis en vrijwille hulp, maar dit ging erover. Dus oplossing: Vanaf harde schijf opgestart (oude versie) (ontbrekende) Registry sleutel terug toegevoegd : nodrivetypeautorun met waarde 91 Daarna CD ingevoerd, pop-up verscheen met keuze hoe er tijdens autoplay dient verdergegaan te worden (dit was daarvoor niet meer) Afgesloten Heropgestart Melding "druk op een toets om op te starten vanop cd verscheen" en verder verliep alles OK...
  3. Het lukt niet, hij blijft van de versie vanop harde schijf opstarten Autorun.inf bevat: [AutoRun.AMD64] open=setup.exe icon=setup.exe,0 [AutoRun] open=sources\sperr32.exe x64 icon=sources\sperr32.exe,0
  4. Jawel, door leverancier meegeleverd, met productcode. Moederbord = Asus P7P55D LE Klopt het dat het zelf uitvoeren van de setup.exe, nadat ik opgestart ben vanaf harde schijf, geen goed idee is ? Want dat lukt wel.
  5. BIOS is aangepast om op te starten vanaf CD-rom, maar toch wordt er terug normaal opgestart vanaf hard schijf. Ik merk wel activiteit op het DVD/CD-station, maar de setup.exe wordt toch niet gestart. Iemand een idee hoe ik dit kan forceren, of start ik nu toch best de setup.exe na het opstarten vanaf harde schijf ? Het is de bedoeling om de harde schijf opnieuw te formateren en een volledige herinstallatie te doen.
  6. Het gaat om een samensteller van een systeem op maat, waarbij mij op voorhand werd gevraagd of het een OEM-versie mocht zijn. Ik was daar toen mee akkoord, maar dacht ook dat ik daar evengoed een installatie DVD bij zou krijgen om indien nodig alles terug zelf te kunnen installeren. De leverancier wil mij enkel verder helpen door hem, bij betaling, zelf de PC terug te laten installeren. Ik wil deze keer echter liever zelf de Clean Install uitvoeren, omdat ik geen vertrouwen meer heb in zijn deskundigheid en ook omdat ik dacht recht te hebben op deze Windows 7 installatie DVD, ook al is het een OEM-versie. Ook wil ik geen extra kosten meer maken, want dan ben ik misschien beter af om door de zure appel heen te bijten en een nieuwe (winkel) legale versie aan te schaffen en zelf aan de slag te gaan. Maar heeft hij het recht om me te weigeren die OEM-versie te bezorgen ? Als ik het goed heb kan deze toch maar op 1 enkele PC geïnstalleerd worden, niet ?
  7. December 2009 heb ik een PC laten samenstellen met de OEM versie van Windows 7 Home Premium.<BR>De PC heeft nooit naar behoren gewerkt, en is tussendoor door de leverancier ook al eens opnieuw geïnstalleerd. Helaas bleven de problemen zich opstapelen, en nu wil ik zelf de 'Clean Install' doen, maar ik heb de OEM-versie DVD niet, en mijn leverancier wil deze niet geven (hij zegt dat hij deze initieel meegegeven heeft, maar dit is niet het geval). Weet iemand of ik op een of andere manier bij Microsoft terug een legale kopie van de DVD kan verkrijgen, bvb. aan de hand van mijn factuur/offerte en de code die de leverancier met een sticker aan de zijkant van de PC bevestigde ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.