Ga naar inhoud

herakleitos

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door herakleitos

  1. Bedankt! met 500€ bedoelde ik de prijs voor de processor + windows 7, de randapparatuur rekende ik apart misschien geeft dat iets meer mogelijkheden?
  2. Waarvoor heb ik een PC nodig ? huis- tuin- en keukenpc: mail - surfen - (eenvoudige) games voor de kids- muziekbibliotheek beheren - downloaden Wat is mijn budget ? 500 € Een merkcomputer of een samenstelling ? samenstelling Ga ik overklokken ? neen Ga ik later upgraden ? enkel indien echt nodig Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? neen Ga ik zelf assembleren ? neen Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Windows 7 home premium Ga ik zelf installeren ? - ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - neen Heb ik nog randapparatuur nodig ? - een monitor, speakers, toetsenbord, muis Heb ik specifieke wensen ? - een stille PC mag, maar geen absolute vereiste
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.