Ga naar inhoud

biorno

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

biorno's prestaties

  1. Wat je kunt doen is alle Apps op je PC even kopieren naar een andere locatie. Als je in Itunes naar de Bilbiotheek gaat naar Apps. Klik dan op 1 van de apps met rechtermuis button "In windows verkenner tonen" selecteren. Kopieer dan alles via "CRTL +A" en rechtermuis kopier. Ga dan naar een andere map op de computer en plak ze daar. Hier kan je syncroniseren. Als Itunes de apps toch wist kan je ze terug zetten met een simpele dubbel klik op de backup locatie.
  2. Hi Berno, Dat is een waarschijnlijk een foutmelding van je monitor. Waarschijnlijk stuurd je videokaart een verkeerde Hor en Vert frequentie uit. Dit is in Windows XP handmatig aan te passen. Echter is het nodig om te weten welke hardware & drivers je gebruikt, en wat je monitor aankan.
  3. Je kunt deze bestanden renamen via de CMD line. van NRG naar ISO, C:\..> ren sample.nrg sample.iso en dan mounten met bv Clonedrive, zou ook Blu-ray moeten accepteren. Succes
  4. Hi Lenniepennie, Ik heb dit in het verleden ook mee gewerkt. Om met dezelfde bibliotheek te gebruiken kan je het volgende doen: Ga in Itunes naar voorkeuren (zit in het menu bewerken). Klik op tab Geavanceerd en selecteer "Bestanden naar Itues Media kopieren bij toevoegen aan bibliotheek", en klik Ok. Onthou ook de Locatie map Itunes Media. Je kunt deze locatie namelijk kopieren naar de laptop. Copier met Windows verkenner alles wat ik de Itunes Media map staat naar de laptop, maakt niet uit waar op de hardeschijf. Installeer Itunes op de laptop, en open itunes met de linker-shift knop ingedruk. Je krijgt kan de keuze om een itunes-bibliotheek te selecteren, en kan je de net gecopierde "itunes Library" file selecteren en je bent klaar. Succes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.