Ga naar inhoud

bart--

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bart--'s prestaties

  1. Hey PCMedic, Bedankt voor de hulp, het heeft helaas niet geholpen. Het enige lampje dat brandt is trouwens het onboard power LEDje. Geeft verder geen signalen en krijg ook geen biep's. Verder heb ik de cpu op mijn oude moederbord getest, een AS Rock AliveXfire-eSata2. Hierbij startte mijn pc wel, maar kwam niet bij de bios. bleef alleen maar zoemen. Bij mijn oude cpu werkt mijn oude moederbord wel. Kan het zijn dat mijn cpu niet goed werkt, of kan het ook zijn dat ik een bios-reset moet doen op mijn oude moederbord om het te laten werken?
  2. Goedemorgen, ik zit met het volgende probleem: Ik heb een nieuwe pc in elkaar gezet, maar nu wil hij niet opstarten, bij het indrukken van de power-knop doet hij het een halve seconde of nog minder, hij valt meteen weer uit. Mijn pc zit als volgt in elkaar: Processor: AMD Phenom ii x6 1100T Koeling: Zalman CNPS10X extreme (ook met orginele AMD koeling geprobeerd) Moederbord: ASUS M4A88T-M USB3 Geheugen: 2x 4gb kingston (ook met 1 geheugenslot geprobeerd, en met 2x 2gb A-data geprobeerd) Voeding: Corsair TX650, 650 watt Grafische kaart: Sapphire hd 6970 HDD: 2 harde schijven, 1 van samsung, 1 van WD. Met allebei geprobeerd, en met allebei apart geprobeerd. Ik hoop dat jullie misschien nog iets weten! Alvast bedankt voor het kijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.