Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

alco

Lid
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over alco

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 20-02-1950
 1. Hoi Kweezie, Sorry voor het late antwoord maar pas terug uit het hospitaal... een betonblok van om en bij de 60 kilo op je voet laten vallen is echt geen goed idee . Ik zit dus een aantal weken in het gips en zal dus uiteraard tijd hebben om een en ander uit te vlooien. Ik hou je op de hoogte van zodra er iets te melden is (waarschijnlijk medio volgende week). Tot dan. PS. Met de splinters in mijn handen valt het nogal mee .
 2. Hoi Kweezie, Lekker weer gehad in het buitenland? Ik probeer jouw suggestie morgen uit... ik zit volop in de voorbereiding van een BBQ met de buren ! In ieder geval hoor je van mij (al dan niet met een houten kop ).
 3. Dag Kape, Pffft... nog altijd hetzelfde resultaat. Ik begin er sterk over na te denken de hele zwik te formatteren en een clean install te doen. Ik vrees dat er niet veel opties overblijven.
 4. Hoi kape, Jammer genoeg nog steeds dezelfde melding... ("sommige netwerkprotocollen ontbreken"). Ik krijg er een punthoofd van. Misschien moet ik gewoon geen belastingen meer betalen (?), ik kan altijd inroepen dat bij hen ook de nodige protocollen ontebreken...lol!
 5. Hallo Kape, Pas thuis van een zonnig uitstapje ... Ik doe een poging en hou je op de hoogte.
 6. Hoi Kweezie, Ik gebruik of Chrome, of IE11... Edge werkt niet want die weigert plugins.
 7. Netjes gedaan wat je gevraagd hebt. Inderdaad loopt er ergens iets mis (zie bijlage Windows scan°. Ik voeg het logje sfcdetails ook bij. Alvast bedankt voor de gespendeerde tijd. Windows scan.pdf sfcdetails.txt
 8. Dag Kweezie, ADWCleaner gedraaid... Klaarblijkelijk heeft hij toch iets gevonden (tracing-sleutels verwijderd en winsock instellingen hersteld). Denk je dat ik een nieuwe poging al kan wagen? Ik voeg de logjes bij. Groetjes. AdwCleanerS3.txt AdwCleanerC2.txt
 9. Hallo Kweezie Wabbit, ADWCleaner gedraaid, ik vind slechts 1 logje terug (...S2 - ik heb ADWCleaner twee keer gedraaid omdat ik ook bij de eerste het andere bestandje niet terugvond). Het gewone txt-bestandje vind ik niet terug. Doe ik misschien iets verkeerd? Ik voeg het toch maar bij. AdwCleanerS2.txt
 10. Goedemorgen KW, Bijgevoegd het bewuste logje. Hopelijk vind je daar iets in. Alvast bedankt voor de moeite. Groetjes uit het zonnige Frankrijk zoek-results.txt
 11. Dag Stegi, Hierbij het logje... Hopelijk vind je daar iets in, mij is dit wat te ingewikkeld... log.txt
 12. Hallo Stegi, Nog steeds hetzelfde bericht... Ik krijg er een punthoofd van lol.
 13. Hoi Stevisoft, Ook dat is in orde....
 14. Dag Stegisoft, Noch in IE (versie 11), noch in Chrome krijg ik uiteindelijk toegang. Edge gebruik ik niet want die neemt geen plugins aan. Telkens verschijnt hetzelfde bericht. De versie van de kaartlezer is inderdaad de laatste. De identiteitskaart wordt correct gelezen en de certificaten verschijnen zoals voorzien is. Het is pas wanneer ik definitief wil inloggen dat het verkeerd loopt. Verder werkt het internet zonder enig probleem (zelfs de bankverrichtingen op mijn Belgische bankrekening).
 15. Sinds september 2015 woon ik in Frankrijk. Tot enige tijd geleden (2-tal maanden) kon ik zonder problemen met mijn eID de sites van de overheid, jeweetwel pensioen en financiën, zonder enig probleem raadplegen,maar... de belastingsaangiftes komen eraan! Wat blijkt: ik slaag er niet meer in om deze sites te benaderen. Mijn kaartlezer geeft de correcte info door, de authentificaties lukken zonder enig probleem maar als ik mij wil aanmelden krijg ik een bericht dat één of meerdere netwerkprotocollen ontbreken (zie bijlage)Netwerkcontrole.pdf. Ik heb Win 10 Pro reeds opnieuw geïnstalleerd, ccClaener pro erover gedraaid, niets helpt. Enig idee van wat ik zou kunnen doen om dit te voorkomen (want ik betaal o zo graag belastingen lol!). Met dank.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...