Ga naar inhoud

rich22nl

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rich22nl's prestaties

  1. Dit is nog een foto van dezelfde kabel maar dan aan de kant van de router. Misschien dat het je helpt (druk op de foto om te vergroten)
  2. http://speccy.piriform.com/results/cebZ1roAMFdhnllcpEX11Zl
  3. Het maakt niet vaak uit wanneer maar meestal als ik zit te internetten of te gamen. (Mijn toetsenbord is geen usb toetsenbord btw)
  4. Ik heb nog geen ervaring met een ssd harde schijf, maar ik ben wel benieuwd hoe snel dat ding nou is. Ik heb wel gehoofd dat als je daarop windows installeerd je windows binnen een paar seconde opstart en dat alle programma's binnen enkele seconde geladen zijn. Hoe snel is een ssd tegenover een gewone harde schijf?
  5. Je kan zeg maar je internetkabel splitten. Dit is bij mij ook voor me gedaan. Hoe precies weet ik niet maar ik stuur wel een foto. Aan de andere kant moet dit ook. Misschien weten mensen op dit forum hoe dit gedaan is. Ik heb wel gekeken maar ik weet het niet precies. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  6. Bedankt voor de hulp, dan zit ik wel alles op mijn externe harde schijf van 500 gb
  7. Ik had eerst windows xp 32 bit op mijn computer gezet. Ik had 2 partities gemaakt en windows 7 32 bit erop gezet, zodat ik nu kiezen tussen windows xp en windows 7 als ik mijn computer opstart. Maar nu zou ik ze er allebei (in iedergeval windows xp) willen verwijderen en windows 7 64 bit op mijn computer zetten (zodat ik mijn werkgeheugen kan upgraden). Maar is er een manier om windows eraf te gooien en windows 7 64 bit erop te zetten zonder dat er gegevens verloren gaan?
  8. Hallo, Mijn pc freezed sinds korte tijd iedere dag. Ik kan niets meer doen, ook niet mijn muis bewegen (ook geen ctrl+alt+delete) en zelfs als ik op caps lock druk gaat het lampje rechtsboven niet meer aan en uit. Is hier een oplossing voor? Hier zijn mijn onderdelen. Besturingssysteem: Windows 7 32 bit Hardware: Moederbord: Asrock M3N78D Voeding: 500 watt (of 550 watt, idk) een van die twee Grafische kaart: Asus GeForce GTX 460, 768mb, DirectCU TOP (overclocked met msi afterburner) Processor: AMD Phenom II X4 965, 3.40GHz, 6MB, AM3 Geheugen: Kingston 4x1 gb 1333 mhz Harde disk: 500gb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.