Ga naar inhoud

control143

Lid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

control143's prestaties

  1. Ik heb de pc nu al 2maand bijna, de geheugen sticks zaten in slot 1 en 3, de exact zelfde die ik hierboven zegde. Ik heb dezelfde sticks bijgekocht en stak ze in slot 2 en 4 maar werkte niet, alle ram eruit gedaan en in slot 2 en 4 alleen ram gestoken en werkte niet. dus alleen slot 1 en 3 werken met deze ram sticks.
  2. Voor ik hier kwam heb ik op internet wat opgezocht, ik heb XMP aangezet in de bios en dat is alles. Maar allesinds allemaal bedankt voor te helpen ! Zou ik beter de latjes die er nu in zitten dan vervangen of zou het geen kwaad kunnen aangezien ze nu toch werken ?
  3. Heb deze laten samenstellen door Alternate en ok ik ga het onthouden ivb iets veranderen als pc aanstaat. Ik heb allesinds de latsjes er al eens uitgedaan en zelf in gestoken en werkte dus steek ze op de goede manier er allesinds in. Als ik iets in 2 of 4 steek dan start ik de pc op en zwart scherm alleen en hij doet niets. Als ik dan het weer in slot 1/3 doe dan start die op en zegt die "overclocking failed"
  4. Geen idee, ken er zelf niet veel van laten samenstellen door dit forum. De ram werkt wel in slot 1 en 3 altijd dus denk dat het geheugen dan wel met het moederbord zou moeten werken, ook al steek ik maar 1latje in slot 2 de computer start niet op enzo. Weet niet of ik iets moet activeren vooraleer ik dat kan gebruiken, de 2 ram slots die werken hebben zwarte plastiek en de 2 die niet werken grijze als dit er tot toe doet ?
  5. Hallo, Ik zit momenteel met 2x 8gb ram in slot 1 en 3, ik heb 2latjes bijgekocht maar de computer start er niet mee op en als ik het doe wanneer die aantstaant dan loopt die vast en doet niets. Ik heb zelf al getest de nieuwe ram latjes, ze werken maar alleen in slot 1 en 3. Ram geheugen dat ik heb bijgekocht is exact dezelfde. Heeft iemand enige idee waarom dit is en wat ik eraan kan doen ? Vlug even mijn specs geven: ASUS Z170 PRO GAMING Intel® Core i7-6700K, 4,0 GHz Ballistix 16 GB DDR4-2400 Kit
  6. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Voor te gamen en af en toe recorden. Bedrag dat ik zou willen geven is €1800-2000 Een merkcomputer of een samenstelling? - samenstelling Ga ik overklokken? - nee Ga ik later upgraden? - ja Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Dvd/Brander heb ik niet nodig, wifi kaart ook niet. 3.0 USB volstaat meer dan genoeg ! Ga ik zelf assembleren? - nee Heb ik een besturingssysteem nodig? - ja Ga ik zelf installeren? - ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - zeker en vast een SSD van ~250+GB aub Heb ik nog randapparatuur nodig? - nee Heb ik specifieke wensen? - nee Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - nee, vorige computer (die ook door dit forum was samengesteld) kwam van Azerty waar ik tevreden over was, dit is 2jaar geleden maar wil graag een 2de computer die beter is. Computer tiptop in orde dus zeer bedankt voor de persoon die dit aanrade :). Ik heb zelf al zitten kijken voor een computer maar na veel opzoek werk ga ik het toch maar weer hier vragen voor raad. Moeilijk om te weten wat allemaal bij elkaar past. (Van fans,moederbord, SSD enzo dan). Alvast bedankt !
  7. Hallo, Ik heb mijn pc 1maand en 2weken laten samenstellen door azerty dus alle parts zijn 6weken in gebruik maar. Vanmorgen toen ik de pc opstarte maakte hij veel lawaai, na de kas open te doen hoorde ik dat het van de voeding was en ik tikte er op (zachtjes) en toen was het weg. Nu is het 10minuten geleden weer begonnen en toen ik er een tikje op deed stopte het voor 2seconden en kwam het terug. Is dit normaal of weet iemand wat de oorzaak zou kunnen? Voeding: [h=1]Corsair Builder Series CX500 Bronze[/h]
  8. Ik geraak er maar niet aan uit . Ik ga dus een pc bestellen en wil graag 2schermen. De videokaart support: DisplayPort, HDMI, DVI-D, DVI-I (Asus R9270X-DC2T-2GD5) Ik heb zitten kijken naar dit scherm van samsung: S24D300H (Dit support HDMI en D-SUB wat vga is na opzoekwerk) Dit heeft dus 1hdmi dus ik kan 1 scherm perfect aansluiten. Nu voor het 2de scherm kan ik geen hdmi gebruiken want de videokaart support maar 1hdmi en het scherm heeft geen dvi. Betekent dit simpelweg dat ik een ander scherm moet kiezen of kijk ik iets over het hoofd?
  9. Bedankt voor de snelle reactie ! Helpt mij een pak vooruit en ook al de informatie ! Zo een SSD schijf ziet er zeer handig uit inderdaad, een aanpassing zal ik niet doen aangezien ik er zeer weinig van ken. Alleen ga ik het wel laten asembleren door azerty omdat ik het zelf nog nooit gedaan heb, wel veel filmpjes van op youtube maar wil het niet riskeren. Ik zal nog een paar dagen wachten zoals jij zei dat er mss nog andere tips komen en dan bestel ik jouw lijstje.
  10. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Gamen, geen al te hoge games. (Voorbeeld: Oldschool Runescape, Leage of Legends en dergelijke) Ik soms 2 games tegelijk (niet veeleisend) dus extra ram is aangeraden? Wat is mijn budget? - 800 a 900 euro maximum. Een merkcomputer of een samenstelling? - Er zijn heel wat merken in de computerwereld. De systemen van deze merken zijn echter niet gebalanceerd. Met een samenstelling loop je dat risico niet, hiermee kan je namelijk Met een samenstelling kan je je computer perfect aanpassen naar je wensen. Vaak komt het nog goedkoper uit. Als je voor een merkcomputer kiest, kan je de stappen 7,8,9 en 10 overslaan. Ga ik overklokken? - Nee heb daar geen verstand van, tenzij ze dit doen van uit de winkel. Ga ik later upgraden? - Ja, indien het een spel niet kan afspelen. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Neen, wel wil graag natuurlijk wat usb poorten en 2schermen. Ga ik zelf assembleren? - Neen Heb ik een besturingssysteem nodig? -Ja, wat raden jullie aan? Ga ik zelf installeren? - Ja ik heb dit nog al gedaan. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Nee, zelf dacht ik aan AMD omdat ik zag dat die qua prijs goed zaten en intel snel duurder is. Heb ik nog randapparatuur nodig? -Ik heb nog 2schermen nodig maar het vermelde bedrag is voor de pc alleen. Heb ik specifieke wensen? - Neen Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Belgie en toetsenbord gebruik ik azerty. Voor schermen mag je ook altijd suggestie doen, ik heb een geluidsinstallatie dus heb geen boxen in de schermen nodig !
  11. Als ik mijn computer (win 7 64bit) opstart en dan niet binnen de 5-10minuten gebruik dan reageert deze helemaal niet meer zelf ctrl+alt+delete niet. Ik moet hem dan dus met de knop opnieuw opstarten en dan blijft hij vastzitten op mijn bios, moet hem dan een paar minuten uitzetten en dan opstarten en dan start hij langzaam op. Als ik hem meteen gebruik na opstarten en daarna even niets doet dan werkt hij prima, geen klagen buiten dit 1ne probleem. Iemand een idee wat dit probleem kan zijn/veroorzaken?
  12. Had het al eens geprobeerd maar er stond geen upper/lowerfilters in mijn folder, nu nog eens geprobeerd en nog steeds niet. Heb alle stappen juist uitgevoerd, heb er een foto van voor zodat je het ook ziet.
  13. Hallo, Mijn "stations" lezen geen cds meer, ik heb er 2 zitten en geen van beide werken. Ik steek mijn cd erin en krijg geen reacte, ik kijk bij mijn computer en daar staat er dat hij leeg is. Zou nu toch zeer toevallig zijn dat ze alle2 ineens kapot zijn ? Dus ik denk dat er een probleem is met de software ofzo ? Ik geef alvast mijn specs: Besturingssysteem: Windows 7 home premium 64bits Processor: Intel Core i7-2600 CPU @3.40GHz (8CPUs), Geheugen: 8192 MB Ram DirectX: DirectX 11 optiarc dvd rw ad-7261S Ik heb via windows zo een probleem oplosser gebruikt maar dit leverde geen resultaat op. Alvast bedankt, Pedro
  14. Ok bedankt, dat is wel jammer.. Het is gewoon dat ik word aangevallen door andere. weet niet hoe het noemt (dos,ddos ofzo)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.