Ga naar inhoud

emmanujan

Lid
  • Items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

emmanujan's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Kan iemand mij uitleggen hoe Twitter te installeren en om er goed mee te werken?
  2. Bestaat er dan een mogelijkheid het programma volledig te verwijderen en nadien goed te installeren?
  3. Vermoedelijk heb ik het niet goed verwijderd, het programma Microsoft Security Essentials kan ook niet meer op een goede manier worden her geinstalleerd.
  4. Telkens ik mijn pc opstart krijg ik een venster met bovenaan msseces.exe Systeemfout Het programma kan niet worden gestart omdat mpclient.dll ontbreekt. U kan dit probleem mogelijk oplossen door het programma opnieuw te installeren. Ik heb Microsoft security essentials verwijderd maar het lukt mij niet om dat venster niet meerte krijgen. Wat kan ik doen?
  5. Bedankt Thedarkness, Met optie1 stond er alleen een tijdelijke en verlopen AVG internet security en die is verwijderd. De verwijdeingsprocedure van AVG free 2014 in configuratiescherm loopt klaarblijkelijk al dagen verder. Wat optie 2 betreft vindt ik geen opstarten bij C cleaner. Men raadde mij af in de registers te gaan schoonmaken. - - - Updated - - - Uiteindelijk bracht u de oplossing Asus. AVG is weg. Bedankt aan u en aan iedereen die mij wilde helpen.
  6. Spijtig Jopke is msconfig dan configuratiescherm? Ikvond wel opstarten inde programma's maar - - - Updated - - - msconfig is dat dan configuratiescherm. Ik vond onder programma's opstarten maar dat was leeg.
  7. Hallo stegisoft, Als ik Taakbeheer kies dan vind ik geen "opstarten" en evenmin AVG dat ik kan uitvinken. Ofwel doe ik iets mis, ofwel begrijp ik uw uitleg niet.
  8. -Als ik mijn pc opstart krijg ik telkens de melding dat de mpclient.dll ontbreekt; -Er is iets met Microsoft Silverlight die corrupt zou zijn op mijn pc waardoor ik de goede versie van Silverlight niet kan installeren; -Telkens ik de AVG 2014 wil verwijderen krijg ik de melding dat ik moet wachten tot het programma verwijderd is en dat reeds sinds gisterenavond. Ikzelf ben maar een prutserke en daarom is mijn vraag of iemand mij via Teamview kan helpen om deze problemen op te lossen?
  9. Intussen heb ik Triiing weer geinstalleerd en via playstore. Nadien heb ik tussen de apps die fameuze Triiing niet gevonden. Als ik poogde om een nummer op te bellen kreeg ik het antwoord dat ik24 uur moest wachten. Ik wacht nu, op hoop van zegen.
  10. Ik moet nu wel wachten tot morgen want de batterij was plat en is aan het opladen. Ik probeer morgen de installatie te verwezenlijken.
  11. Ik heb zaterdag ll de app verwijderd, weliswaar niet via de Apps van Playstore. Die staat er dus ook niet meer bij de apps. Kan ik dan de app gewoon via Playstore installeren?
  12. Het werd mij voorgesteld bij fabopee.blogspot.be. Waarom ik de app verwijderde? Omdat het klaarblijkelijk niet lukte om die upgrade te verkrijgen en ze mij bij Telenet voorstelden om de app te verwijderen en dan opnieuw te installeren zodat de nieuwe versie van de app zouverkregen worden. Op mijn smartphone staat Playstore en mijn account is daar bij Gmail. Omdat het nog steeds niet lukte werd voorgesteld naar Android market te gaan om de restjes, de caches van die app te verwijderen.
  13. Tot voor een korte tijd werkte de Triiing app op mijn smartphone zeer goed. Op een zeker ogenblik kreeg ik telkens de melding "Upgrade nu". Ik verwijderde de app om die nadien opnieuw te instaleren en toen kreeg ik de melding dat ik 24 uur moest wachten. Telenet dacht dat de cache van vorige versies nog op mijn smartphone aanwezig waren en ik die via Android market moest verwijderen. Akkoord maar ik geraak niet op die Android market. Nadien moest ik volgende procedure volgen: 1. Log in to the Android Market with your Gmail credentials 2. Open the Android Market Page & then press the home button to return to the home page 3. Go to Settings -> Applications-> Manage -> Running 4. Press "Market" 5. Press "Clear cache" (do not clear data) 6. Press "Force stop" 7. Return to "Settings \ Applications \ Manage \ Running" 8. Press "Google Services Framework" 9. Press "Clear Data" 10. Press "Force Stop" 11. Start Google Market, it must give an error 12. Reboot, once back Market should work, if it gives an error it could need another minute to work 13. Test the access: search Skype, Angry Birds on the market, it should return 400+ results including the original Skype and Google's maps Dat engels van mij is ook niet zo grandioos en als ik wil vertalen krijg ik een poespas van jewelste. Moest ik nu iemand vinden uit de omgeving van Oostende die mij hierbij kan helpen zou ik zeer gelukkig zijn.
  14. Ik gebruik Powerpoint 2007, ttz mijn Office is versie 2007.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.