Ga naar inhoud

emmanujan

Lid
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Tussen het erf van mijn gebuur en mij staat er een verandamuur. Toen de andere gebuur zijn veranda aanpaste heb ik beide muren in eierschaalkleur geverfd. De ene gebuur was zelfs bereid om tussen te komen in de kosten terwijl de andere nu een minnelijke schikking wenst, ttz een financiële bijdrage van mijnentwege. Beide muren zijn alleen langs mijn zijde van de muur geverfd en zijn behalve een millimeterdik streepje op elke muur niet zichtbaar voor de desbetreffende buren. Kent iemand de wettelijke bepalingen terzake, ik ben voor beide muren destijds niet tussengekomen in de kosten.
 2. Kan iemand mij uitleggen hoe Twitter te installeren en om er goed mee te werken?
 3. Bestaat er dan een mogelijkheid het programma volledig te verwijderen en nadien goed te installeren?
 4. Vermoedelijk heb ik het niet goed verwijderd, het programma Microsoft Security Essentials kan ook niet meer op een goede manier worden her geinstalleerd.
 5. Telkens ik mijn pc opstart krijg ik een venster met bovenaan msseces.exe Systeemfout Het programma kan niet worden gestart omdat mpclient.dll ontbreekt. U kan dit probleem mogelijk oplossen door het programma opnieuw te installeren. Ik heb Microsoft security essentials verwijderd maar het lukt mij niet om dat venster niet meerte krijgen. Wat kan ik doen?
 6. Bedankt Thedarkness, Met optie1 stond er alleen een tijdelijke en verlopen AVG internet security en die is verwijderd. De verwijdeingsprocedure van AVG free 2014 in configuratiescherm loopt klaarblijkelijk al dagen verder. Wat optie 2 betreft vindt ik geen opstarten bij C cleaner. Men raadde mij af in de registers te gaan schoonmaken. - - - Updated - - - Uiteindelijk bracht u de oplossing Asus. AVG is weg. Bedankt aan u en aan iedereen die mij wilde helpen.
 7. Spijtig Jopke is msconfig dan configuratiescherm? Ikvond wel opstarten inde programma's maar - - - Updated - - - msconfig is dat dan configuratiescherm. Ik vond onder programma's opstarten maar dat was leeg.
 8. Hallo stegisoft, Als ik Taakbeheer kies dan vind ik geen "opstarten" en evenmin AVG dat ik kan uitvinken. Ofwel doe ik iets mis, ofwel begrijp ik uw uitleg niet.
 9. -Als ik mijn pc opstart krijg ik telkens de melding dat de mpclient.dll ontbreekt; -Er is iets met Microsoft Silverlight die corrupt zou zijn op mijn pc waardoor ik de goede versie van Silverlight niet kan installeren; -Telkens ik de AVG 2014 wil verwijderen krijg ik de melding dat ik moet wachten tot het programma verwijderd is en dat reeds sinds gisterenavond. Ikzelf ben maar een prutserke en daarom is mijn vraag of iemand mij via Teamview kan helpen om deze problemen op te lossen?
 10. Intussen heb ik Triiing weer geinstalleerd en via playstore. Nadien heb ik tussen de apps die fameuze Triiing niet gevonden. Als ik poogde om een nummer op te bellen kreeg ik het antwoord dat ik24 uur moest wachten. Ik wacht nu, op hoop van zegen.
 11. Ik moet nu wel wachten tot morgen want de batterij was plat en is aan het opladen. Ik probeer morgen de installatie te verwezenlijken.
 12. Ik heb zaterdag ll de app verwijderd, weliswaar niet via de Apps van Playstore. Die staat er dus ook niet meer bij de apps. Kan ik dan de app gewoon via Playstore installeren?
 13. Het werd mij voorgesteld bij fabopee.blogspot.be. Waarom ik de app verwijderde? Omdat het klaarblijkelijk niet lukte om die upgrade te verkrijgen en ze mij bij Telenet voorstelden om de app te verwijderen en dan opnieuw te installeren zodat de nieuwe versie van de app zouverkregen worden. Op mijn smartphone staat Playstore en mijn account is daar bij Gmail. Omdat het nog steeds niet lukte werd voorgesteld naar Android market te gaan om de restjes, de caches van die app te verwijderen.
 14. Tot voor een korte tijd werkte de Triiing app op mijn smartphone zeer goed. Op een zeker ogenblik kreeg ik telkens de melding "Upgrade nu". Ik verwijderde de app om die nadien opnieuw te instaleren en toen kreeg ik de melding dat ik 24 uur moest wachten. Telenet dacht dat de cache van vorige versies nog op mijn smartphone aanwezig waren en ik die via Android market moest verwijderen. Akkoord maar ik geraak niet op die Android market. Nadien moest ik volgende procedure volgen: 1. Log in to the Android Market with your Gmail credentials 2. Open the Android Market Page & then press the hom
×
×
 • Nieuwe aanmaken...