Ga naar inhoud

Daan83

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    32-bits
  • Processor
    Genuine Intel(R) CPU 2140 @ 1.60 GHz
  • Geheugen
    2.00 GB
  • Grafische Kaart
    ASUS ENGT220

Daan83's prestaties

  1. Hallo, Sinds een paar dagen hebben we thuis problemen met het internet (Telenet). Alle laptops geven het netwerk weer en kunnen ermee verbinding maken. Het probleem is echter dat we niet meer op alle sites (zeg maar: bijna geen enkele) kunnen. Google en Facebook zijn ongeveer de enige, waarbij op Facebook de spelletjes de helft van de tijd blokkeren. Ik dacht eerst aan een storing en heb ondertussen ook al meerdere keren het stopcontact van de modem uitgetrokken, zonder resultaat. Iemand die een gelijkaardig probleem heeft/had en die mij kan helpen? Alvast bedankt, Daan.
  2. Ik heb de tip uitgevoerd en het percentage voor FF is toch wat verminderd. De temperaturen en het gelijk blijven echter hetzelfde.
  3. niks speciaal hoor. 3D viewer Ikea, eID en Java Console als extensies en de courante plugins als adobe, google, realplayer, shockwave,...
  4. Zoals ik in m'n eerste post heb aangegeven, werd het systeem reeds stofvrij gemaakt. De temperaturen in het logje van speccy zijn het resultaat na 1u surfen op het internet en deze blijven zo stabiel.
  5. Mijn fout, het is wel degelijk een desktop. Om op je vragen te antwoorden, naar mijn mening is er voldoende ruimte in de kast en is alles vrij. Buiten het feit dat er ooit eens een grafische kaart vervangen is, is er nergens aan gesleuteld.
  6. Hallo, De processorbelasting van mijn laptop is sinds enige weken zeer hoog, zelf reeds onmiddellijk na het opstarten. De temperatuur van de processor is zeer hoog en de ventilator staat continu te koelen op hoge snelheid (en lawaai...). Ik heb reeds de volgende topic gelezen: http://www.pc-helpforum.be/f163/processorbelasting-zeer-hoog-zonder-lopende-programmas-50629/ Ik heb het systeem reeds stofvrij gemaakt en hierna is een logje van speccy: http://speccy.piriform.com/results/22jx2percvlHk1NR1xPdeLH Hieronder vindt je ook een printscreen van Taakbeheer Alvast bedankt voor jullie hulp Printscreen Taakbeheer.pdf
  7. Het probleem is opgelost. Blijkbaar moest ik in de BIOS de onboard geluidskaart op 'enable' zetten ipv 'auto'. Voor meer info, zie volgende link: PCHelper.nl || Geen geluid meer na instaleren nieuwe videokaart Misschien moet er voor dit soort problemen met een simpele oplossing een database aangemaakt worden? Toch bedankt voor de moeite.
  8. http://speccy.piriform.com/results/HWirQ7MwEX6vGDQR88xZF0A ---------- Post toegevoegd om 23:31 ---------- Vorige post was om 23:20 ---------- Dat veronderstel ik toch, gezien het feit dat m'n vorige grafische kaart kapot was en met de nieuwe m'n computer terug volledig werkt (het geluid niet in beschouwing genomen natuurlijk). Hoe dan ook, buiten de lijnen vermeld in post #3, vind ik in apparaatbeheer niks terug dat ASUS vermeld.
  9. Besturingssysteem MS Windows Vista Home Premium 32-bit SP2 Processor Intel Pentium E2140 @ 1.60GHz 68 °C Conroe 65nm Technologie RAM 2,00 GB Dual-Kanaal DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Moederbord ASUSTek Computer INC. LOCKTITE (Socket 775) 40 °C Graphics MD30422PV (1680x1050@60Hz) 1024MBGeForce GT 220 (ASUStek Computer Inc) 45 °C Harde schijven 244GB SAMSUNG SAMSUNG SP2504C (SATA) 46 °C Optische schijven TSSTcorp CD/DVDW TS-H653L Audio NVIDIA High Definition Audio
  10. Is er ergens een programma waarmee ik de gegevens van m'n computer kan verzamelen en hierop zetten? Het is een 32bit systeem. De grafische kaart is daar de winkel geïnstalleerd, dus ik verwacht dat ze daar ook de drivers hebben geïnstalleerd? Zelf heb ik niks gedaan.
  11. windows vista. Ik veronderstel dat ik dan de drivers moet installeren van m'n grafische kaart, nl. ASUS ENGT220? ---------- Post toegevoegd om 23:01 ---------- Vorige post was om 23:00 ---------- HP Pavilion Slimline (desktop)
  12. even een domme vraag, maar is dit dan alles onder 1), onder 2), of onder beide?
  13. Bij apparaatbeheer vind ik het volgende terug ivm geluid: 1) Asus other devices - ASUS Kernel Mode Enhanced Driver - EIO Driver 2) Besturing voor geluid, video en spelletjes - ASUS Virtual Video Capture Device Driver - NVIDIA High Definition Audio - NVIDIA High Definition Audio - NVIDIA High Definition Audio - NVIDIA High Definition Audio Nergens staat er een geel driehoekje of iets dergelijks...
  14. Hallo, Er werd op mijn cpmputer een nieuwe grafische kaart geïnstalleerd. Het resultaat is dat ik geen geluid meer heb. Alles is correct aangesloten. Wanneer ik de kabel uit m'n desktop haal, hoor ik wel dat de boxen werken. Er wordt alleen niks doorgestuurd van m'n computer. Er zijn blijkbaar geen audioapparaten geïnstalleerd. Iemand die mij kan helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.