Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

klimmer

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Kunnen jullie me misschien helpen aan de download van Davilex Account met registratienummer.
 2. Ik zie ook dat in schrijfbeheer de E schijf onder FAT staat en de andere onder NTSF. Wat is het verschil hiertussen?
 3. Hij schrijft de back-up automatisch naar de E schijf.
 4. -- Waarom ik de E schijf wil uitbreiden is dat wanneer er een back-up gemaakt wordt de schijf vol is en ik dan de melding krijg dat hij vol is.
 5. Op mijn computer staat C schijf 446 GB, Recover D 15,3 GB en de E 3,95 GB. Nu wil ik van de C 46 GB afhalen en deze verplaatsen naar de E. Kan dit en hoe moet ik dat doen
 6. Hoe kan ik de bureaublad iconen met 1 klik op de muis openen?
 7. Sorry maar ik versta het Engels niet. Kun jij het misscvhien vertalen voor mij?
 8. Hoe kan ik met 1 klik de iconen op het bureaublad openen?
 9. Sorry maar ik kan die knop nergens ontdekken.
 10. Ik heb nogmaals geprobeerd met Recuva maar dan met uitvoerig scannen. Deze stopt na 65% met de mededeling niet voldoende geheugen aanwezig. Wat wil dat zeggen en kan ik dit oplossen?
 11. Er staan geen vorige versies dus ik denk dat ik ze voorgoed kwijt ben.
 12. Heb dit bestand gedownload maar kan mijn bestanden niet meer vinden.
 13. Ik heb een map verwijderd met .gdb bestanden die stonden op de harde schijf onder F ( Dit zijn kaartgegevens) waarvan ik dacht dat ik ze had opgeslagen op een sd kaart. De grootte is ongeveer 2 Mb. Nu heb ik geprobeerd met PC Inspector maar die die het niet is dat omdat deze onder FAT staat en niet NTSF? Maar ik zie ook niet de GDB bestanden staan in de lijst welke hij zou kunnen terugvinden. We kan me helpen om deze bestanden terug te vinden. Ik heb ze begin dit jaar verwijderd.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.