Ga naar inhoud

klimmer

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door klimmer

  1. De E schijf is blijkbaar ook door de fabrikant aangemaakt en bevat normaal specifieke HP programma's en tools.

    Bij jouw is de schijf echter leeg. Heb je misschien deze schijf zelf leggemaakt?

    Wat was de bedoeling om de E schijf uit te breiden?

    Als je een nieuwe schijf (partitie) wil hebben om bvb enkel gegevens op te zetten (zoals documenten, foto's of film) hoef je daarvoor de E niet uit te breiden.

    Van de D schijf moet je afblijven; die heb je nodig als je ooit de pc wil of moet herstellen naar de fabrieksinstellingen.

    --

    Waarom ik de E schijf wil uitbreiden is dat wanneer er een back-up gemaakt wordt de schijf vol is en ik dan de melding krijg dat hij vol is.

  2. Ik heb een map verwijderd met .gdb bestanden die stonden op de harde schijf onder F ( Dit zijn kaartgegevens) waarvan ik dacht dat ik ze had opgeslagen op een sd kaart. De grootte is ongeveer 2 Mb. Nu heb ik geprobeerd met PC Inspector maar die die het niet is dat omdat deze onder FAT staat en niet NTSF? Maar ik zie ook niet de GDB bestanden staan in de lijst welke hij zou kunnen terugvinden.

    We kan me helpen om deze bestanden terug te vinden. Ik heb ze begin dit jaar verwijderd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.