Ga naar inhoud

MAMW

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MAMW's prestaties

  1. Dank Karel, dat is gelukt. Nu wil ik opnieuw proberen ios5 op mijn iphone 4 te installeren via itunes. Ik krijg de melding: tijdens het maken van een reservekopie van deze iphone (-43) heeft zich een fout voorgedaan. Wilt u doorgaan met het bijwerken van deze iphone? Als u doorgaat, gaat al het materiaal op deze iphone verloren. Hoe kan ik dit oplossen, zodat ik toch ios5 kan installeren op mijn iphone? Ik hoor het graag, bedankt alvast!
  2. Mmm, ja, ik heb het inmiddels ook gevonden. Werk met Vista, 32 bits versie. Mijn oplossing moet liggen in x86 systeem. Kan iemand mij precies uitleggen hoe ik dat doe? Bedankt alvast!
  3. Hallo, als ik mijn iphone wil upgraden voor de nieuwe iOS 5, krijg ik de melding kan toegangspunt procedure sqlite 3_wal_checkpoint niet vinden in DLL-bestand SQLite 3.dll. Daar kwam een antwoord op mbt 86x of niet 86 x. En dan iets over knippen en plakken (antwoord was van Brammo). Ik begreep niet wat ik waarvandaan naar wat moest kopiëren. Ik ben niet zo ervaren.. waar kan ik het aantal bit vinden op mijn Asus laptop? Ik hoor graag van iemand. ---------- Post toegevoegd om 22:14 ---------- Vorige post was om 22:11 ---------- Nog een aanvulling, een andere melding die ik kreeg was iphone kan niet worden hersteld, onbekende fout 3173. Bedankt alvast!
  4. Hallo Brammo, ook ik loop tegen dit probleem aan. Hoe weet ik of ik x86 systeem heb of niet? En waarvandaan moet ik kopieren en waarin plakken? Ik hoor het raag, bedankt alvast! Groet MAMW
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.