Ga naar inhoud

weide124

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hartelijk bedankt,voor de moeite die je genomen hebt. Op de site Appletips heb ik gevonden,dat foto's niet te wissen zijn echter wel de filmrol waar de foto s opstaan die ik wil verwijderen. Mijn proleem is opgelost bedankt daarvoor
 2. Enkele foto's heb ik gekopieerd van internet het geldt echter ook voor de andere foto's die op mijn ipad staan. Ik zie dus het wis-icoontje niet meer en met synchronisatie Komen foto's niet in itunes te staan.
 3. Bedankt voor je reactie. Via mijn Ipad gaan foto s naar mijn pc. Maar het wisicoontje op mijn Ipad is nergens meer te vinden ėn niet alle foto s komen op mijn pc windows vista. Dus mijn foto s komen niet in Itunes te staan.
 4. Weet iemand hoe je foto's kunt wissen op een Ipad? Ik zie nergens het icoontje staan om foto te wissen. mvg Ton
 5. Ik heb nog wel,een aanvulling van mijn probleem. Het kijken naar uizending gemist gaat b.v. 30 minuten goed en begint daarna om de haverklap vast te lopen.
 6. Ik heb op site gelezen dat het niet altijd even goed werkt met UG. Mijn Ipad werkt verder goed dus ga ik er vanuit dat het aan UG ligt dat Ipad regelematig vastloopt. In iedergeval bedankt voor de hulp.mvg
 7. Bedankt voor je reactie. Ik kijk uitzending gemist via de app van uitz.gemist
 8. Ipad 2 loopt vaak vast bij uitzending gemist. weet iemand of dit een defect is aan de Ipad 2? Na resetten doet ie het even goed en gaat dan weer vast lopen. Heeft iemand een dergelijk probleem ook aan de hand of moet ik Ipad ter reparatie aanbieden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...