Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Roessinkje

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo mensen van het forum, Ik weet niet of ik de goeie categorie heb gekozen maar deze leek me toepasselijk. Ik wil graag een game laptop aanschaffen omdat mijn destkop verouderd en ik speel ook vaak op LAN party's dus is het handig als ik een goeie sterke laptop heb. Daar had ik een paar vragen over. Al weet ik jullie antwoord eigenlijk al: "koop een destkop". Ik heb een ruim budget dus de prijs maakt niet veel uit (niet te gek natuurlijk!). Ik heb wel paar verschillende laptops bekeken zoals alienware maar die vind ik wat overpriced en ik weet zeker dat er wel een paar betere laptops zijn die wat minder bekend/duur zijn. Alleen weet ik niet welke. Ik speel over het algemeen veel World of Warcraft maar ik vind spellen zoals crysis en battlefield ook wel gaaf. En daar bedoel ik mee high graphics etc. Voor de rest hoef ik de laptop niet te gebruiken voor films of andere dingen. Vooral alleen gaming! Groeten Tommas,
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...