Ga naar inhoud

FilipVanRoy

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over FilipVanRoy

  • Verjaardag 17-07-1986

FilipVanRoy's prestaties

  1. waarschijnlijk heeft je vriend in plaats van te herstellen van windows en nieuwe installatie gedaan zonder de harde schijf te formateren, hierdoor kan je wel alles zien maar denkt windows dat er nog niks geinstalleerd is. Wat je kan doen is de programma's opnieuw installeren en dan zal je de bestanden meteen terug kunnen openen. Maar aangezien de installatiebestanden van de vorige installatie er nog zijn is het waarschijnlijk wel beter om eerst alles op een USB stick op te slaan en dan windows xp helemaal opnieuw te installeren met daarna alle programma's. Dit zal ook een betere performantie en prestaties opleveren voor je pc.
  2. na een poging te doen om onze server te virtualiseren via coldclone naar VMWARE ESX 3, welke niet lukte, wouden we de server opnieuw opstarten. Nu bleek dat op de raid controllor waar de disc is geconfigureerd in een Mirror. Na het vervangen van de disc en het rebuilden van de mirror wou Server 2003 nog altijd niet opstarten. Zijn dan in Recovery console gegaan, hebben fixmbr gedaan fixboot en chkdsk. alsook een rebuild van de bootcfg. Na dit werkte het nog altijd niet maar werd de mirror wel terug herkend door de windows installatie disc. Nu hebben we al vanalles geprobeerd en zouden we graag deze server terug opstarten om terug aan onze bestanden te kunnen. Enige idees?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.