Ga naar inhoud

Willy S

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Willy S's prestaties

  1. Ook met een ander FTP programma (Filezilla) lukt het niet. Ook niet met een totaal andere foto op een andere plaats in het web. Zou het iets met beveiligingen te maken kunnen hebben ? van de pc of van windows 7 of van de foto ? Hoe kan die foto op het web ?
  2. Nog niet opgelost. Scanner blijft werkloos staan tot aankoop all-in-one-printer, als ook de printer (HP Deskjet 840C) de geest geeft of zonder inkt geraakt. Want de kleurencartridges zijn al niet meer verkrijgbaar in de winkel.
  3. Als ik een foto van mijn local met Classic FTP (van NCH Software) naar de web wil uploaden, blijkt dat er wel een lijntje staat, maar dat de foto er niet effectief is overgebracht. Er staat ook bij : 0 kb. De website is opgesteld met Frontpage. Ik heb het al enkele keren geprobeerd, ook met een andere foto, maar het lukt niet. Wat doe ik fout of wat vergeet ik ?
  4. Dat kan ik niet zien. Mogelijk is de voeding afgesneden, zoals ik al zei via een verborgen chip. Wie weet ?
  5. Ik heb de kabels al allemaal uitgetrokken en weer ingestoken. Aan de pc is niets veranderd en hij heeft gewerkt onder Windows 7. Er zit helemaal geen leven meer in, ik kan er niets meer mee aanvangen.
  6. Scanner heeft altijd perfect gewerkt. 2 weken geleden plots niets meer. Geen beweging meer in te krijgen, zo dood als een pier. Computer vindt hem niet meer als hardware. Vorige week in Terzake op tv een uitzending gezien over de levensduur van elektronische apparaten. Ze spraken daar van een chip in het apparaat die de levensduur bepaalt. Zou dat met mijn scanner ook zo iets zijn ? Of kan ik er nog iets aan doen ? Wie weet raad ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.