Ga naar inhoud

_angie_

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

_angie_'s prestaties

  1. Ik heb mijn dubbele bericht verwijderd...... Oke helemaal super dat het probleem is opgelost!!! Het betekent nu wel dat ik Microsoft.NET Framework 4 nu niet op mijn pc is geïnstalleerd. Ik weet niet waar het voor dient dus heb ook geen idee of dit een probleem is. Hoe dan ook, heel erg bedankt voor je hulp, Kurt Angie
  2. Ik heb het bovenstaande uitgevoerd zoals geschreven. Toen ik Windows Update liet zoeken naar updates, gaf het aan dat er geen essentiële updates voor de computer beschikbaar zijn!! Toen ik daarna toch nog probeerde om de beide KB's manueel te installeren gaf het systeem aan: is niet van toepassing of is geblokkeerd door een ander probleem op het systeem.
  3. Jazeker, dat zijn de: KB2572078: Beveiligingsupdate voor Microsoft .NET Framework 4 op Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7 en Windows Server 2008 x86 KB2518870: Beveiligingsupdate voor Microsoft .NET Framework 4 op Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7 en Windows Server 2008 x86 Beveiligingsupdate voor Microsoft Silverlight (KB2668562)
  4. Ja dat denk ik wel dat ik de procedure correct heb uitgevoerd. De 8 beveiligings updates die ik had staan zijn nu wel geinstalleerd maar ik heb er 2 nieuwe voor terug gekregen.
  5. Hallo, Heb het hier bovenstaande allemaal uitgevoerd en met gedeeltelijk succes. Ik heb nu nog 2 beveiligings updates van Microsoft. NET Framework 4 en een beveiligings update van Microsoft Silverlight die niet geïnstalleerd kunnen worden. Ik weet niet of daar nog een oplossing voor te bedenken is.....maar in ieder geval al heel erg bedankt voor je hulp!! Groet, Angie
  6. Oke, bedankt ik denk dat ik daar wel wat mee kan.....even 1 vraagje nog...Hoe of waar kan ik zien dat ik servicepack 3 geïnstalleerd heb??
  7. Hallo Helpers, Ik hoop dat ik in het goede forum zit. Mijn probleem is dat er een aantal, 8 om precies te zijn, Beveiligingsupdate's voor Microsoft. NET Framework niet geïnstalleerd kunnen worden. Als ik terug kijk in mijn updategeschiedenis, zie ik dat dit sinds oktober 2011 speelt. Hoe kan dit en vooral hoe kan ik dit verhelpen??? Het zijn wel belangrijke update's, toch??? Ik hoop van jullie te horen. Groet, Angie
  8. Zoals het zich nu laat aanzien werkt dat TweakUI inderdaad. Ik ben er helemaal blij mee!! Gerjannn, bedankt voor je hulp!!!!
  9. Out look is wel aanwezig op de laptop maar wordt door ons niet gebruikt. Er zit ook geen e-mailadres aangekoppeld.
  10. Ik ga via mijn browser naar die site die Asus zei. Als ik daar klaar ben, klik ik op afmelden en sluit de browser. Zet de laptop in de stand-by stand en dan krijg ik toch dat beruchte schermpje
  11. Gerjannn: Ik begrijp niet wat je bedoelt met: mijn account verwijderen bij het programma waar nu mijn mail terecht komt??? ---------- Post toegevoegd om 15:20 ---------- Vorige post was om 15:18 ---------- gewoon in hotmail.....toch? Begrijp ik wel wat je bedoelt??
  12. Asus: Het account is niet gekoppeld aan MSN.
  13. Yep, dat schermpje bedoel ik inderdaad en dan met de melding ongelezen e-mail. Dus als ik Windows Live Mail (ik ken het programma niet) download dan krijg ik die melding niet meer? En ik hoef dan niks bijzonders te doen om mijn hotmail in WLM te openen?
  14. Gerjannn, ik begrijp niet wat je bedoelt met "waar gebruik je hotmail dan in?" Die destkop moeten we maar loslaten, dat gaf ik aan als voorbeeld. Het gaat mij om de laptop, als ik die uit de stand-by zet, dat ik dan het schermpje krijg met User en het aantal nieuwe email-berichten, en dat wil ik dus kwijt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.