Ga naar inhoud

ekebeklem

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ekebeklem's prestaties

  1. Beste, Het is niet de eerste keer dat ik met het volgende probleem te maken krijg,maar nu is het zo erg dat ik geen mails meer kan versturen. Het is namelijk zo dat ,wanneer ik (bepaalde) mails verstuur,deze in mijn "Postvak uit" blijven staan,en 10,20 ja meer keer naar mijn bestemmelingen worden doorgestuurd. Ik heb reeds geprobeerd om "Office" te updaten,maar alles is nutteloos. Ik vermoed dat de grootte van de mails een rol speelt,maar zeker ben ik daar niet van. Wat kan ik doen? Alvast bedankt
  2. Ja,inderdaad.Reeds geprobeerd maar geen uitkomst .(zie mijn uitleg) Alvast bedankt.
  3. Mijn microsoft-account is :@Hotmail.com Tot voor kort kon ik ongehinderd mijn mails openen en lezen,zonder mij te moeten aanmelden. Een paar weken geleden kreeg ik plotseling een aanmeld-pagina voorgeschoteld. Aanhef: "Meld u aan met het wachtwoord van uw microsoft-account" Op zichzelf geen probleem ware het niet dat de benaming van mijn account die onuitwisbaar vermeld was de volgende was: @pandora.be (= mijn normaal mailadres) Deze accountnaam vervangen door mijn echt microsoft-account lukt niet. Wanneer ik dan het wachtwoord van mijn microsoft-account invoer,krijg ik de melding dat het wachtwoord verkeerd is. Wanneer ik de de procedure (wachtwoord vergeten) volg om een microsoft-wachtwoord te krijgen voor @pandora.be, krijg ik de melding "microsoft-accountnaam verkeerd" Ik draai dus in het rond,maar kan mijn mails niet meer openen. Ik heb reeds 3 mails gestuurd naar Microsof",maar geen enkel teken van leven.
  4. Bij een poging om een bestelsamenvatting bij "Siemens E-shop" af te drukken , stel ik vast dat dit niet lukt, en krijg ik de mededeling: "internet explorer werkt niet meer" Andere zaken afdrukken lukt wel.
  5. Bij een poging om een samenvatting van een bestelling bij "Siemens E-shop" af te drukken moet ik vaststellen dat dit systematisch niet lukt.Daarbij krijg ik de mededeling "Internet explorer werkt niet meer". Waar ligt de oorzaak en wat doe ik eraan? Voor de rest kan ik zowat alles afdrukken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.