Ga naar inhoud

Jonasje1

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jonasje1

  • Verjaardag 07-01-1933

Jonasje1's prestaties

  1. *dit laatste moest 15 zijn, mss is er iets mis met die usb adapter, dat ie totaal niet ver kan. Ik denk echter, dat elke adapter toch wel, een signaal moet kunnen ontvangen van een router, die vlak onder de computer staat?
  2. Vanmorgen mijn pc opgestart, stond nog steeds naast mijn router, doe ik een speedtest, behaal ik 15 mbps met de usb adapter. Ik dolgelukkig mijn pc afsluiten en naar de kamer van mijn ouders brengen ( staat vlak boven de router ). zeer goede connectie ( 4 van de 5 ) -> mbps 0.1. Terug naar beneden gehaald naast de router, terug maar 9. Ik snap er echt niks van.
  3. Neen, het enige wat ik heb geinstalleerd is windows 7, dan de cd van het moederbord geinstalleerd ( met alle drivers en utility's, waarvan ik die xfastlan gedeleted heb, daarmee de increase van 1 naar 8 ) en de cd van die usb adapter. Niks anders. Misschien heeft die xfastlan instellingen verandert? Weet ik niet. Het bellen naar belgacom gaat volgens mij maar weinig uithalen, aangezien we dit al maanden geleden eens heb gedaan. Toen is er iemand langs geweest, die naar de bekabeling en die box is gaan kijken. De uitleg van belgacom was dat de box wat ver stond van ons huis, en omdat de box hoger staan dan onze woning ( straat daalt ), daarmee dat ik maar rond de 15 haal. Niet te vergeten dat het belgacom is, mijn ouders weigeren dan ook om naar telenet te gaan omdat alles hier zowat van belgacom is. We hebben dan maar aanvaard dat we de helft van de mbps zoiezo verliezen. Ik ben dus echter opzoek naar de oorzaak waardoor mijn nieuwe pc nog maar 8 behaald.
  4. http://speedtest.net/result/2357481126.png Dit was van deze middag, Deze is van net, de daling is wel normaal aangezien het weekend is, avond is ( veel mensen op het netwerk), en belgacom is ^^ http://www.speedtest.net/result/2357909740.png Deze computer is ook al zeker 8 jaar oud.
  5. dat dacht ik dus ook, zo te zien zat die xfastlan er toch ook voor iets tussen aangezien ik mijn mbps toch al kunnen opkrikken heb naar 8, maar de andere pc's halen alletwee 15-16 met dezelfde kabel op dezelfde plek, dus ergens klopt er toch iets niet. Instellingen,...??? weet het helemaal niet.
  6. Van de 16 mbps per seconde zeidden ze dat dit normaal was, en verder niet konden verhelpen aangezien ik redelijk ver woon van zo een box. Hier was ik ook tevreden mee, maar ik wil wet dat mijn nieuwe pc op het niveau van de andere komt te staan :S
  7. Ik heb net geprobeert xfastlan te gaan verwijderen, mijn mbps is gestegen naar 8 op de kabel, dus nog maar de helft van want normaal zou moeten zijn. ik begrijp wel niet waarom asrock zo een utility zou aanraden, als het je netwerk zoveel vertraagd, nog ideeen?
  8. Neen, heb norton afgesloten en opnieuw een speedtest gedaan, geen beter resultaat. Ik denk ook niet dat het aan me drivers ligt. Er zat namelijk bij de levering een paar cds met drivers en utilties zoals xfastlan op ( dus ook voor het moederbord ) die ik geinstalleerd heb.
  9. Ok, ik heb dus onlangs een nieuwe pc laten samenstellen bij azerty, en ben hier heel tevreden over. Hij is enorm snel, er is echter een groot probleem voor mij, het internet is ENORM traag. Ik had eerst geen netwerkkaart die draadloos kon, dus ben ik maar zo een usb adapter van sitecom gaan halen. Geinstalleerd etc, bleek ik hiermee een snelheid van 0,50 mbps te halen op speedtest.net. Ik dacht eerst dat het aan de adapter zelf lag, test ik die op de laptop van mijn ouders, haal ik ermee 10-12 mbps. Aangezien mijn kamer redelijk ver van de router lag, heb ik het dan maar in een andere kamer geprobeert. De laptop ging tot 15 mbps, mijn pc echter maar tot 1. Ik heb dan maar geprobeert om er de kabel in te stoppen en dit is het resultaat: http://www.speedtest.net/result/2357681225.png Het ligt zoiezo ook niet aan de kabel, de kabel ligt vlak bij de router, en op de vaste pc van mijn ouders haalt ie ook 16 mbps. Ok haalt de usb adapter van sitecom rond de 1,5 mbps als ik VLAK bij de router zit. Wat moet ik hiermee? - - - Updated - - - ziehier mijn speccy http://speccy.piriform.com/results/6abh4BYROulML6YmfXQB5Dg
  10. Ok, ik denk dat ik dan maar zo een usb adapter ga aanschaffen, enkele suggesties? ( Moet toch wel een redelijke zijn die redelijk ver kan, aangezien er toch wel wat muren tussen de kamers zitten )
  11. Ik heb vandaag mijn samengestelde pc ontvangen, ik krijg echter mijn draadloos internet maar niet aan de praat. Dit is mijn samenstelling : Azerty Ik weet het niet zeker, maar ik dacht dat er een netwerkkaart bij mijn moederbord zat? Allesinds bedankt
  12. Ik heb onlangs een nieuwe pc laten samenstellen en assembleren bij azerty tegen een scherp prijsje. Heb deze vandaag binnen gekregen. Ik denk echter dat ik iets verkeerd doe. Na het aansluiten van mijn monitor, krijg ik maar niets te zien. De pc start op maar er gebeurt echter niets, nadat ik er mijn windows 7 cd insteek, ook niets. Ik heb al geprobeert om hem op te starten als de cd er al inzit maar er gebeurt helemaal niks. Met de monitor is niks mis, die heb ik onlangs getest op een andere pc, en als ik hem aansluit maakt ie ook duidelijk dat hij aangesloten is, bij het opstarten komt er echter niks op. De pc blijft ook draaien. Mijn samenstelling : Azerty - - - Updated - - - Na nog wat te zoeken heb ik uiteindelijk gevonden dat er waarschijnlijk iets mis was met de kabel, met een andere kabel werkt het prima.
  13. Heb uiteindelijk deze samenstelling, als iemand hem nog eens wil checken zodat alles compatible zal zijn, en dit wel zal voldoen aan mijn eisen Dan kan ik hem morgen bestellen. Azerty
  14. had gedacht aan deze kast, is die ook goed? Kast
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.