Ga naar inhoud

bertrand1954

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bertrand1954

  • Verjaardag 19-06-1953

bertrand1954's prestaties

  1. Hallo, Wie kan mij aan software of drivers helpen voor deze kaarlezer?
  2. [ATTACH]511[/ATTACH] moet ik die dan allemaal ongedaan maken?
  3. raar maar waar, in mijn vorige vraag sprak ik over het aansluiten van een externe harddisk dat steeds niet lukt. Wel nu probeer ik een USB HUB aan te sluiten en heb juist hetzelfde probleem. Toch raar want die poorten werken allemaal. Wat kan hier het probleem zijn??
  4. jammer genoeg staat er bij schijbeheer niets bij, alleen mijn standaard HDD en een usb stick. Het merk was Maxtor one touch500. Heb die ondertussen terug naar de winkel gedaan. Ik gebruik nu die van mijn zoon (ICY BOX), maar heb hetzelfde probleem. dit zijn mijn systeemgegevens P5S800-VM NEC COMPUTERS INTERNATIONAL, Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz, 3059 MHz, SiS 661FX Rev 01, Realtek AC'97 Audio, Windows XP, Home, SP2, NLB, HDD:156 GB, C:\, NTFS, 959 MB RAM, Norton AntiVirus, Internet Explorer 7.0, IncrediMail
  5. Als je bedoeld met een aparte voeding, een stekker voor in een stopcontact te steken, is dat wel zo. HD zit zowel in een USB poort als in een stopcontact. MVG
  6. Windows XP, en inderdaad al geïnstalleerd. MVG
  7. Onlangs kocht ik een externe harddisk en die werkte bij mij niet, in de winkel wel. Daarna probeerde ik die van mijn zoon en had hetzelfde probleem. bij aansluiting ontdekt de pc wel dat er nieuwe hardware is en vraagt om software te installeren. zelfs op die van mijn zoon terwijl hij dat niet hoeft te doen. Niets te vinden in "deze computer" of in "schrijfbeheer".USB poorten werken echter allemaal. Wat gaat er fout?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.