Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Leo50

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Mijn provider Telfort, en ik maak gebruik van gmail. Ik benk dat het te maken heeft met een Digitaal ID aanmaken. Ik slaag er niet in om een printscreen metesturen
 2. Na installatie van office 2003 in een windows 7 , ondervinden we problemen met het versturen van de emails. Ik heb verschillende keren de account informatie gecontroleerd. maar ik krijg de emails er niet uit. Het programma vraagt om een autorisatie of zo iets.
 3. Clarkie, Ik heb nog eens op het internet gezocht en het volgende gevonden. "Run outlook.exe /cleanrules and they should all be deleted. I believe that was how I did it". En ja ze zijn weg, kan weer op nieuw beginnen, hoera Leo50 http://help.lockergnome.com/office/edit-delete-outlook-2003-rules--ftopict1003249.html
 4. Clarkie, Als je perongeluk een dubbele ruler hebt aanmemaakt, kan ik deze niet verwijderen. Niet met Delete maar ook niet met verwijder ruler, ook bovenstaande lukt niet.
 5. Na het probleem niet starten van outlook 2003, is nu het volgende probleem ontstaan. Ik kan de rulers in Outlook 2003 niet meer verwijderen. Ik heb al geprobeerd Outlook te starten met de volgende toevoeging C:\Outlook.exe/cleanrules maar dat had geen effect. En het weggooien van de Rulres gaat ook niet.
 6. Hallo Clarkie, Item één is opgelost :adore:, maar mijn post komt nu alleen nog in de NL postvak in binnen kan ik ergens opgeven dat ik dat alleen in mijn inbox wil hebben? Vast bedankt
 7. Hallo Clarkie, Ik heb het volgende gedaan, C:\windows\system32\Fixmapi.exe deze fix draaien en wachten. daarna outlook opnieuw geïnstalleerd. En toen werkte het wel. met twee kleine foutjes. 1. Buiten een Inbox (eng) heb ik nu ook een Postvak in/uit (NL) er bij gekregen. 2. als ik outlook 2003 afsluit gaat het systeem post ophalen. Lijkt veel op office 2007/2010. Maar bedankt voor je adviezen.
 8. Clarkie, Ik heb het programma aangeschaft en, na dat ik office 2003 had verwijderd enkele keren gedraaid, daarna Office 2003 weer geinstalleerd. Maar weer het zelf de; Microsoft Office outlook werkt niet meer en wordt gesloten. Ik ben nu helemaal de draad kwijt. Wie kan mij nog helpen.
 9. Dank voor je opmerking, 2010 is verwijderd en 2003 staat er in, maar alles werkt behalve Outlook.
 10. Nee, op het internet gezocht, en heb een item gevonden "Methode 4: MS office 2010-pakketten handmatig verwijderen. incl. regedit items. Maar het plobleem dat ik nu heb is erg hindelijk.
 11. Na dat ik office 2010 had geinstalleerd, en outlook 2010 meerdere accounts had aangemaakt, en dat niet goed kreeg. Heb ik office 2010 hamdmatig verwijderd. Nu heb ik mijn oude office 2003 weer geinstalleerd onder windows 7. en krijg ik steeds de volgende melding; Outlook failed to launch if safe mod. Would you like to start "Detect and repair"? daarna start outlook nog niet. kan iemand mij helpen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...