Ga naar inhoud

Raphaelbrussel

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Raphaelbrussel

  1. Dank allemaal voor de (vlotte) reacties en het meedenken! Het probleem is opgelost. Er was een aanpassing nodig van de software leverancier aan mijn websitebouwer. Wat precies weet ik niet, want dat is mij niet meegedeeld. In ieder geval was het dus technisch van aard. Blij dat de website t nu ook op elke MAC goed doet vwb het navigeren in het menuutje, en ik neem aan dat dit ook nu voor Chrome gebruikers het geval is. Vriendelijke groet, Raphael
  2. Bedankt voor jullie hulp zover. Ik heb jullie berichten bij mijn website bouwer neergelegd. Zij neemt weer contact op met de software leverancier. Ik hoop dat e.e.a. ergens toe zal leiden.
  3. Dank voor je bericht ook Kweezie. Binnen mijn MAC heb ik een partitie Windows en met Explorer. Ik kan aldaar dus binnen de website gewoon navigeren. Wat ik nu wil is dat de website 'gewoon' functioneert op de MAC, ook met Safari. Er zullen veel meer mensen zijn die via hun MAC met Safari op de website komen en direct willen navigeren. Ik kan hen dan niet duidelijk maken dat zij op een andere manier de website dienen te bezoeken. Dat zou vreemd zijn (als het al zou kunnen). M.a.w.: de site moet op een of andere manier gewoon werken op Safari. Ik zou dus graag het probleem willen weten waarom het menu van de site anders werkt (niet werkt) dan bij Explorer en vooral hoe dat op te lossen...
  4. Overigens: de menu knoppen staan daar waar ze horen te staan. Zie je foto. Maar je kan er dus niet op klikken. Dan moet je een paar cm. meer boven de knoppen gaan staan met je muis en iets naar links. Hoe kan dat nu??
  5. Het is idd hetzelfde als het vreemde zoals jij dat ervaart bij Chrome. Ik moet met mijn muis enkele centimeters boven het menuutje gaan staan, alwaar de muis veranderd in t handje en ik vervolgens kan klikken. Nogmaals, bij Explorer is dit niet het geval.
  6. Ik kan nergens op klikken. Althans, het heeft geen effect als ik op de knoppen van t menuutje klik. Hetzelfde geldt voor die vriend van me met zijn oudere MAC.
  7. Hoe kan dat nu? Ik heb een website die als je deze op een MAC opent, wel de homepage laat zien, maar vervolgens kan je niet via het menu op de website navigeren. Als ik de website via Windows open, kan dat gewoon wel.... Niet bedoeld als reclame, maar de website is www.raphaelcreemers.com Mijn website bouwer heeft zelf ook geen idee hoe dit kan. Zij werken niet met een MAC. Ik heb zelf een MAC versie 7, maar een vriend elders heeft een oudere MAC versie en hij kan ook niet door het menu navigeren. Iemand enig idee hoe dit kan en vooral hoe dit probleem op te lossen??
  8. Je zult het niet geloven, MAAAAARRRRRR...het is gelukt! Dankzij jouw adviezen. Idd via administrator lukte het gewoon ineens. Vreemd, maar ik ben hartstikke blij dat het is gelukt! Mag ik je hartstikke bedanken?! Met vriendelijke groet, Raphael
  9. Ja, alles verloopt zonder problemen. Todat et moment dat een kadertje zegt 'weet je zeker Stone's Webwriter nu te installeren ?' Natuurlijk klik ik dan op 'ja'. En dan volgt helaas de errorcode. Hoe kan ik de installatie als administrator openen? Op welk bestand moet ik dan rechts klikken? ik heb alle mogelijkheden geprobeert om rechts te klikken, maar er volgt nergens een menuutje uit... Ik zal proberen een paar screenshots te maken, maar met een Apple I Mac Keyboard moet ik dit eerst ook even uitzoeken hoe dat werkt. Overigens probeer ik alles te openen via de Windows partitie van Bootcamp hoor. Dus e.e.a. werkt geheel gewoon als een Windows 7 pc.
  10. Dank voor je antwoorden! Ik heb idd zojuist precies je aanwijzingen opgevolgd en er waren idd een aantal foutmeldingen. Echter, HELAAS krijg ik dezelfde foutmelding (zoals ik in mijn eerste berichtje aangaf) bij het willen installeren van Stone's webwriter..... En ik heb het programma echt nodig :-(! Heb je mogelijk nog andere oplossingen? Bij voorbaat alweer hartelijk dank!
  11. Ik durf niet zo goed een cleaner nu al op mijn pc ls te laten. Mn pc is immers splinternieuw...
  12. Wie kan helpen?? Om mijn website te kunnen updaten heb ik o.a. het Stone's Webwriter programma op mn pc nodig. Indien ik dit echter probeer te downloaden op mijn nieuwe Windows 7 PC, krijg ik nadat ik allerlei schermpjes heb gehad waar ik 'ja' op klik enzovoorts, uiteindelijk de melding: error registry key: software\microsoft\windows\currentVersion\uninstall\stone's Webwriter zodat e.e.a. niet gedownload wordt . Hoe krijg ik dit programma nu toch op mijn pc gedownload?? Het stond ook op mijn oude XP pc. Ik heb overigens de firewall uitgezet bij het downloaden. WIE KAN MIJ AJB AJB HELPEN ?? Raphael
  13. Ja, ik had e.e.a.a via Bootcamp geïnstalleerd. Het probleem bleef bestaan, wat ik ook probeerde. Nu blijkt dat de reservekopie die ik diende te branden vooraf aan de Windows installatie, NA de installatie van Windows opnieuw in de MAC moest plaatsen. Dat wist ik niet (ik dacht dat het een reservekopie tbv de MAC gegevens was oid), noch werd er een melding gegeven dat dit diende te gebeuren. Niet door MAC noch door Microsoft tijdens het gehele proces. Enfin, dit dus nu gedaan waardoor idd de resterende programma's werden geïnstalleerd . Hij doet het nu dus. Bedankt voor jouw reactie!
  14. Ik heb vorige week een nieuwe Mac gekocht. Afgelopen zaterdag heb ik in de winkel ook Microsoft Windows 7 CD gekocht. E.e.a. via Bootcamp geinstalleerd. Alles werkt op een router, ook een Ipad. Nu werkt mijn Mac prima, net zoals mijn Ipad, maar als ik opstart via Windows krijg ik de melding dat er geen netwerkhardware is gevonden. Ik dien een stuurprogramma voor netwerkadapter te installeren. Ik ben nu twee dagen bezig, maar ik krijg het niet opgelost. Helaas kan/wil Apple support mij niet helpen. Het is een microsoft probleen volgens hen.... WIE O WIE KAN MIJ HELPEN AJB?? Raphael
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.