Ga naar inhoud

natascha6967

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door natascha6967

  1. Vriendelijke dank voor jullie hulp , ik ben met de Nvidia GT 520 terug naar de winkel gegaan en kreeg een waardebon waar ik een ATI HD 5450 silent voor terug gekocht heb en deze doet het dus wel . Die ander was dus gewoon defect . Nogmaals dank voor jullie moeite . Mvg een tevreden PC gebruiker.
  2. Nog even deze 2 gemaakt uit Nvidia configuratiescherm misschien dat we hier wat mee kunnen . En als ik dus klik op online oplossing zoeken krijg ik helaas geen feedback.
  3. Ja maar niet alleen de windows update voor de desbetreffende videokaart maar dus ook van de website van Nvidia c,q CDrom.
  4. Zoals u ziet ook via een laptop op een USB-stick box ik het niet voor elkaar. Doch laat het mij in apparaatbeheer zien dat Standaard-VGA grafische adapter nu Nvidia Geforce GT 520 is. Noch steeds start de comp. niet door ,voor mijn gevoel heb ik de pc nu al 100 keer in veilige modus weer aan de praat gekregen ja behalve die kaart dan ,wat nu te doen ?
  5. Ik ben na vele download manieren er achter gekomen dat Nvidia niet alle benodigt heden bij de stuurprogramma's leverd Een echt duidelijk antwoord vind ik ook niet bij ondersteuning van de Nvidia site. Wel lees ik op meerdere forums over een soortgelijk probleem maar nergens vindt ik de oplossing. INF-bestand waar vind ik deze en waarom mislukt de download steeds ?
  6. Toen had in er een Nvidia Geforce GS 8400 kaart erin maar die gaf op een gegeven moment steeds een melding waar ik niks mee kon , had iets met Kernel te maken maar dat zegt mij niets. En ik kan mij niet herinneren of deze melding pas kwam nadat ik had geupgrade van vista naar windows 7,vervolgens heeft die kaart de geest gegeven en was dat de aanleiding om er een nieuwe voor aan te schaffen. Ik had de oude kaart mee genomen naar de winkel om er zeker van te zijn met juiste product terug naar huis te gaan.
  7. Zoals u ziet mijn BIOS ziet er dus anders uit denk ik.Voor het gemak nog wat foto's van voor en na de stuurprogramma downloads hier onder. Het VGA op mijn systeem lijkt zich te verstoppen,alles lijkt erop dat de pc klaar is om te draaien maar blijft dus voor de zoveelste keer hangen bij windows startscherm.
  8. Foto's zeggen misschien meer dus ik heb ze hier even in volgorde. Als ik hier niet goed ga hoor ik graag van u.
  9. Wat er dus nu gebeurde en dat had ik al enigzins verwacht, zit met dit scherm al een kwartier aan en verder gaat hij niet Dus nu heb ik de comp. menigmaal in veilige modus op moeten starten en laat apparaatbeheer weer de standaard VGA zien.
  10. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar heb gekregen maar hij wordt wel weergegeven nu ook bij speccie, alleen moet de comp. nog opnieuw opgestart worden om de install. van kracht te laten zijn . Misschien dat u mij kan vertellen of er eerst nog iets uit en-of aangezet moet worden. http://speccy.piriform.com/results/545CWClIx2ZPPZJPsDZKBlp
  11. Hierbij een foto ter illustratie Ook hier als ik naar stuurprogramma's zoek gaat het nog steeds fout.
  12. IK heb nog even ter verduidelijking een foto gemaakt wat er als eerst op mijn scherm komt bij het opstarten.[ATTACH=CONFIG]14991[/ATTACH]
  13. http://speccy.piriform.com/results/kdSKJ5cdpPk6qXRDyv6zyTP De videokaart zat er de eerste keer ook al in maar ik zend hem graag mee. Monitor is ook van Medion model name : MD 30999 PD
  14. Type is een ; MED MT 476G Wazig beeld is het niet meer de vga zat toen in moederbord poort maar deze heb ik nu vervangen voor een DVI en weer in de Nvidia geplugd ,aan de scherpte ligt het niet maar aan de werking van die kaart. Ik weet wel in de BIOS te komen maar het is mij nog een raadsel waar ik die onboard kaart uit moet zetten . Het eerste wat ik op mijn scherm krijg bij het opstarten is de naam Nvidia GT520 en nog wat tekst maar dat gaat te snel uit beeld om te lezen kennelijk de te draaien programma's. Nu krijg ik ook steeds automatische updates voor die videokaart maar hij weigerd nog altijd, hoelang mag zo iets duren dat opnieuw opstarten ik heb al een keer +/- 45min. gewacht omdat ik dacht het is nieuwe hardware dus dat heeft zijn tijd nodig maar tevergeefs .
  15. http://speccy.piriform.com/results/1bOxLEqKw82PCf5nLYg1ZsR Ik hoop echt geen kat in de zak gekocht te hebben ,telkens weer tijdens het opnieuw opstarten voor het te installeren stuur programma blijft het welkom scherm hangen van windows . Hopende voldoende omschreven te hebben.
  16. Wij hebben een Medion pc met Vista en upgrade naar windows 7, met een Nvidia Geforce 8400 GS 32 bits videokaart. De pc is meerdere malen gecrashed en vast gelopen. Dan gaf hij aan dat we de driver van de videokaart moesten updaten, dat deden we via de site van Nvidia. Athans dat probeerde wij, want hij liep altijd vast of crashde. Dus wij hebben contact gehad met Medion en zei vertelde ons dat we het maar moesten proberen met een nieuwe videokaart om dat de oude waarschijnlijk kapot was. Nu hebben we een nieuwe videokaart gekocht, een Nvidia Geforce GT 520 32 bits. We hebben er nu Windows 7 opgezet met de nieuwe videokaart erin. Windows update geeft aan dat er een update is voor de Nvidia videokaart. Na deze gedownload te hebben vraagt de computer om opnieuw op te starten voor installatie. Maar hier gaat het fout, nu blijft hij bij het windows logo hangen. Ook hebben we het geprobeerd via de site van Nvidia, maar nu het zelfde verhaal. Dus nu hebben we een nieuwe kaart maar ons probleem is alleen maar erger. Het beeld is heel wazig. Hoe kan ik nu de driver installeren en het maximale uit deze kaart halen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.