Ga naar inhoud

filipleuven

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

filipleuven's prestaties

  1. Beste, No luck so far. Bij de 'run' van JAVAMSIFIX krijg ik 'Unknown Error #2', di nà 'click to fix' en hij aangeeft 'Creating Restore Point'. Al het voorgaande lukte schijnbaar zonder probleem Al gegoogled naar deze foutmelding bij JavaMISFix maar zonder succes Probleem blijft dus.
  2. Hallo, Uw eerste 2 links zijn mij niet goed gezind blijkbaar: 'Sorry, we konden de pagina die je vroeg om te bekijken niet vinden. Klik hier om terug te gaan naar de community index' Kan je een nieuwe poging doen aub? dank u
  3. Hallo, Recent gemerkt dat mijn Java niet up-to-date zou geweest zijn. Logischerwijs een update naar laatste versie 8.25 willen uitvoeren, maar telkens verschijnt de melding 'Error code 1603. Please refer to the Java Help Center etc.' Java verwijderd + allerhande rommel verwijderd (ook via CCleaner), maar na heropstart PC nog steeds zelfde Error 1603. Wat te doen? Alvast bedankt Filip
  4. Nogal gesukkeld met Veilige Modus. Malwarebytes start nu wel op, maar van zodra ik 'scan', 'update' of gelijk wat selecteer, sluit het programma (of wordt het afgesloten door een ander programma). Eerlijk gezegd heb ik het ondertussen een beetje gehad met Malwarebytes en het gesukkel, dus verkies ik het te verwijderen. Bedankt voor alle suggesties in ieder geval!
  5. Alle instructies gevolgd en tem installatie verloopt alles normaal. Van zodra Malwarebytes opstart, wordt het na enkele seconden afgesloten. Nadien start het in het geheel niet meer op, ook niet meer die enkele seconden (ook niet als Administrator). Behoudens vergissingen heb ik alleen Windows Defender en Avast die dit openen kunnen beletten, maar met beide uitgeschakeld weigert Malwarebytes nog altijd om te openen. Of zie ik iets over het hoofd?
  6. Nooit ene betalende versie gehad. Het overschakelen gebeurde automatisch een tijd geleden (als ik me niet vergis) bij een update. Of vergis ik mij? Ik moet wel zeggen dat AdwCleaner opgelost heeft waarvoor ik Malwarebytes dacht te gebruiken, dus op zich kan ik het nu misschien ook gewoon zonder Malwarebytes stellen en dit verwijderen. Of is er een waardig alternatief voor Malwarebytes?
  7. Ik heb inderdaad gezien dat een heleboel rommel verwijderd is. Dat is iets om te bewaren. Bedankt daarvoor! Het downloaden van Malwarebytes verloopt zoals voorheen: installatie loopt vlot, maar programma openen lukt de eerste keer gedurende enkele seconden (met vermelding Licentie verlopen) en nadien lukt het niet meer om het programma op te starten.
  8. het downloaden en starten van zoek.exe schijnt niet te lukken, ondanks dat Avast-schilden gedesactiveerd zijn. zie hier foutmelding: 'Kan script-engine VBScript voor script C:\USERS\FILIP\APPDATA\LOCAL\TEMP\OS.VBS niet vinden' Als je zegt 'meer aan de hand', wat is dan jouw denkpiste?
  9. Altijd een grote fan v Malwarebytes geweest, maar sinds dat het betalend geworden is, lukt het me niet meer om de gratis versie te installeren. Op één of andere manier 'ontdekt' de software dat het voordien al geïnstalleerd en verwijderd is. Bijgevolg bij herinstalleren geeft het onmiddellijk aan dat de Sessie verlopen is en dat ik bijgevolg alleen nog betalend gebruik kan maken. Kan dit opgelost worden? Of is er een waardig alternatief voor Malwarebytes? Alvast bedankt voor jullie reactie!
  10. Sorry, man, mijn probleem is opgelost. Heel simpel uiteindelijk: Mc Afee eraf gesmeten. Heb eens tijdje op Taakbeheer zitten gapen en vooral CPU en Kb die continu versprongen. Viel mij op dat Mc Afee soms een gigantische sprong maakte gedurende 1-2 seconden. Leek mij niet stabiel en dacht dat dat misschien het hele systeem uit balans bracht. Misschien eens overwegen om dat ook te proberen ... op goed geluk. Good luck!!
  11. Hmmm, ik vind niet terug hoe ik mijn Flash Player-probleem kan oplossen. Internet Explorer 32-bit downloaden leek me voor de handliggend, maar dat schijnt niet zo te zijn. Het simpelste zal zijn om IE te laten voor wat het is en voortaan Chrome te gebruiken, want dat werkt probleemloos en snel. Bestaat er iets om snel favorieten van IE naar Chrome over te zetten?
  12. Flash 11 lukt niet blijkbaar omwille van mijn Vista 64-bit (zie melding op site: infra) Als ik toch probeer om te installeren, dan lukt dit zonder probleem maar wanneer ik gelijk welk filmpje op Youtube of elders probeer, verschijnt melding dat recente versie van Flash nodig is (dus installatie blijkt dan toch niet in orde) Of ik zou upgrade naar Windows 7 moeten doen, maar dan val ik natuurlijk in kosten. Btw, bestand ComboFix is onvindbaar volgens Zoekopdracht maar om map C:\Qoobox te verwijderen, ben ik blijkbaar 'niet gemachtigd'. [h=2]Adobe Flash Player 11.1.102.55 (3,62 MB)[/h] Uw systeem: Windows 64-bit , Nederlands, MSIE Gebruikt u een ander(e) besturingssysteem of browser? Note: 64-bits versies van Windows XP en Vista worden niet ondersteund door Flash Player. Flash Player 11 bevat nu ondersteuning voor de 64-bits versie van Windows 7.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.