Ga naar inhoud

koalaM

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

koalaM's prestaties

  1. Bedankt maar ik heb m'n oude pc terug in dienst moeten nemen, de nieuwe CPU was al kapot. Gewoon een filmpje op youtube opzetten, beeld blijft hangen of is heel traag, geluid vol gekraak... Ik ben hem dus een tijdje kwijt maar ik heb wel de juiste kabel lol
  2. Ja die heb ik genomen en ook gekocht bij allekabel.nl
  3. Hallo, ik heb heel lang moeten wachten op de kabel. Het eerste pakket is verloren gegaan in de post. Het goede nieuws is dat het wel degelijk de juiste kabel was, probleem dus opgelost Bedankt iedereen om mee te denken !
  4. Bedankt voor de reacties, ik ga hiermee aan de slag en ik laat nog weten hoe het gegaan is.
  5. Hallo iedereen, ik ben nieuw hier dus ik hoop dat iemand me kan helpen Ik heb me net de Medion Akoya P 2120 D (MD8836) gekocht. Nu zie ik dat er voor het beeldscherm aan te sluiten enkel een D-sub VGA aanwezig is op de pc terwijl mijn monitor (Samsung SyncMaster P2270) gebruik maakt van DVI-I (9 + 9 + 1) Ik heb wel al kabels gevonden van DVI naar VGA maar nooit het DVI 9 + 9 + 1 model. Weet er iemand of dit bestaat ? Of sla ik nu een grote kemel en lukt het ook met een andere DVI kabel ? Alvast bedankt voor de hulp
  6. Ik heb het mysterie opgelost: de hele tijd zat er een HDMI kabel in m'n pc die verbonden is met m'n flatscreen, dat heeft het conflict veroorzaakt. Bedankt Clarkie voor je gewaardeerde hulp
  7. Ik heb in de hardwarelijst gekeken en het gaat inderdaad over standaard vga grafische adaptor. Het probleem bij de herinstallatie was dat, na het opnieuw installeren van windows 7, de computer na het scherm windows starten gewoon op zwart bleef staan. Hetzelfde probleem na installatie van de juiste beeldschermdriver.
  8. Ja er zit een cd bij met de gebruiksaanwijzing, monitor driver en multiscreen. Ik heb de monitor driver geinstalleerd maar weer hetzelfde resultaat. Ik heb het programma uit je laatste bericht gedownload maar de juiste schermresolutie staat er niet tussen, hij staat nog steeds op 1400 x 1050 maar de naam van het scherm is nu veranderd naar "syncmaster XL2270HD (analog) op standaard VGA grafische adapter" Je kan de software op 2 manieren installeren: analoog of digitaal. Ik heb beiden geprobeerd maar dus zonder resultaat. Misschien die firmware update eens installeren ?
  9. Heb ik gedaan maar het beeldscherm komt niet in orde.
  10. Het moet wel een legale cd zijn want hij zat bij de Medion pc. Het probleem van bericht 25 en 27 is dat er gewoon geen keuzemenu op de windows 7 cd staat. Hij begint gewoon windows te installeren en that's it. Er moet gewoon ergens een conflict zitten denk ik. Ik heb een rapport laten maken door catalyst installeer manager, ik zal het je even PMen.
  11. Ik heb het uitgevoerd, ik heb alle mogelijkheden geprobeerd maar niks helpt. Ik krijg altijd een zwart scherm na het windows starten blad. Ik heb nu terug windows 7 zonder drivers geinstalleerd, dan de drivers geinstalleerd die geen conflicten geven maar verder zie ik geen oplossing meer. Ik kan hem natuurlijk terug naar Medion sturen en vragen om de fabrieksinstellingen te herstellen maar valt dit onder de garantie ? En zoniet hoeveel zou dat kosten ?
  12. Dan zal ik waarschijnlijk die functie uitgevoerd hebben, ik weet het niet meer zeker...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.