Ga naar inhoud

Jordyz

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jordyz's prestaties

  1. Ja ik zie echt geen andere reden als de koelpasta/koeler zelf. Heb dus maar een nieuwe koeler besteld aangezien er pasta bij zit, want kwaliteit pasta apart kopen is zo duur dat de upgrade me een betere keuze leek. Nogmaals bedankt voor je feedback, ik zal nu het topic sluiten.
  2. Kan m'n post niet bewerken dus moet een nieuwe reactie plaatsen.. Dit is was CoreTemp zegt:
  3. Bedankt voor je antwoord. Ik denk dat het probleem een combinatie is van mijn outdated waterkoeling en de pasta. Ze zitten er beide namelijk al 3 jaar in en ik kom er nu achter dat dit een sealed koeling is die ik niet kan drainen en/of bijvullen. Mij lijkt het dus het beste een modernere koeling aan te schaffen die ik wel kan onderhouden? En hoe zit het dan met de pasta?
  4. Iemand enig advies? Ik heb hem nogmaals schoongemaakt met penseeltje en alles, heb hem zelfs in een open ruimte gezet en nog lopen de temperaturen op..
  5. Beste, Normaal heb ik nooit problemen met de temperaturen van de onderdelen in mijn computer, maar laatste dagen loopt het echt wel uit de hand. Een halfuur voor deze screenshot lagen de temperaturen nog 5 - 7 graden hoger. Ik draai 2 spellen die niet eens zwaar zijn. Volgens taakbeheer is mijn CPU maar voor 15% in gebruik, en dat blijft altijd wel rond dat getal zolang ik speel. Grafisch stellen de spellen ook niets voor. Ik heb een grote CoolerMaster case met daarin een i7 970 + GTX 580 op een ASUS Rampage III Extreme Mobo, het kan dus niet aan de onderdelen zelf liggen dat ze zo warm worden. Is mijn koeling verouderd of waar kan dit aan liggen? Ik heb de PC in 2011 aangeschaft en sindsdien niets aan de koeling veranderd. De fans die er in zetten werken allemaal nog wel. Dat zijn er 3 + Corsair Hydro H55 waterkoeling. Het enige verschil met vroeger is dat de PSU fan nooit heeft gedraaid maar bij de laatste opschoonbeurt (stof verwijderen) heb ik deze maar weer ingestoken, maar dit kan toch niet de oorzaak zijn? Alvast bedankt voor uw tips. Jordy
  6. Ongelofelijk... Precies toch beter de handleiding gevolgd. Was aan het prutsen met die kabel zie ik dan pas dat er een Power Switch naast zit.. Die stond natuurlijk af. *schaam schaam* Alles is in orde nu.. pff baal er zelf van
  7. De handleiding heb ik net doorlopen, het is gewoon PC uit - kabels erin - PC aan en het moet werken, daarom snap ik niet waarom het niet werkt. Vind overigens geen drivers voor mijn monitor in die ZIP. Edit: Ik ga nu even die kabels verwisselen, ben er zo weer dan . Alvast bedankt voor de hulp!
  8. Nou, eerlijk gezegd heb ik dat ding gelijk weggegooid. Eerste monitor ook probleemloos aangesloten. Maar ik zal even voor je zoeken. Ik denk dat ik je verkeerd begrepen heb, er komt wel een voedingsadapter bij te pas. Sorry!
  9. Kan altijd dat er iets niet-werkend geleverd word, toch? Er zit geen folie over het knopje. Echt raar
  10. Hallo Guy, bedankt voor je reactie. Het gaat rechtstreeks naar de monitor, en ik krijg geen ledje bij het aanraken, al vaak getest. Zijn deze stroomkabels algemeen? Want heb er nog één liggen zag ik net, kan ik die proberen?
  11. Beste! Ik heb zopas een tweede scherm aangeschaft. Hij is vandaag eindelijk aangekomen na een week, dat was al lastig genoeg, maar nu blijkt het ook nog niet te werken. Ik beschikte over een Iiyama ProLite E2473HS dus heb ik diezelfde gekozen om dual te gaan. Ik heb een GTX580 met 2x DVI aansluiting en deze zijn allebei functioneel want het scherm wordt wel gedecteerd in NVIDIA-configuratie en in het gewone Windows configuratiescherm. Ook als ik mijn muis rechts buiten mijn hoofdbeeldscherm beweeg verdwijnt hij gewoon (naar het tweede scherm dus) maar ik krijg gewoon geen stroom op die monitor. Ik gebruik zo'n stekkerdoos met 4 stopcontacten, hij zat eerst aangesloten in de laatste. Nadat ik hem niet aan kreeg heb ik hem dus verwisseld met de PSU van m'n PC, en die gaat nog altijd aan maar m'n scherm nog altijd niet, daar ligt het dus niet aan. Hebben ze een defecte kabel meegeleverd of wat kan hier fout zijn?
  12. Heb het er toch maar op gewaagd, hele ding eruit gehaald en Windows op de HDD geïnstalleerd. Werkt tot nu toe perfect, heb al mijn data op een externe gezet en die ben ik nu weer aan het overzetten, en de rest weer aan het installeren. Zeer tevreden! Bedankt voor het advies!
  13. Ja toch zou ik het graag doen want ik heb erg veel beperkingen als ik het zo moet doen. Wat raadt u aan? Gewoon op de HDD installeren en dan verwijderen van de SSD en proberen alles zo goed mogelijk te verplaatsen?
  14. Beste, Ik heb mijn computer in juli 2011 aangeschaft. Destijds waren de SSD's nog maar net op de markt en heb ik er dus maar eentje van 60GB, die ook helemaal niet zoveel beter is als een HDD. Ik heb ondertussen een 2de harde schijf erbij, 1 van 2 TB. Ik krijg de laatste tijd meer en meer last dat de SSD zich volledig opvult (terwijl er helemaal niet zoveel bestanden op staan, ook de hibernate file heb ik er al af gegooid). Ik heb nu altijd maxmimum 200MB vrij, en telkens vult hij het weer op na enige tijd tot er nog maar 5MB ofzo vrij is, soms zelfs tot op de byte vol. Programma's zoals Skype, Photoshop en dergelijke werken dan niet meer omdat ze geen ruimte hebben om te schrijven op de schijf. Ik heb ook geen programma's meer over om te verwijderen, de schijf wordt echt zeer minimaal gebruikt voor de belangrijkste programmatjes. Ook kan ik een aantal nieuwe programma's gewoon niet installeren omdat ze standaard op de C:\ installeren, niet aanbieden om van locatie te veranderen, en die schijf gewoon boemvol zit. Mijn vraag is dus, hoe kan ik het beste ervoor zorgen dat mijn Windows verplaatst wordt naar mijn HDD, alsook het hele systeem, zodat ik de SSD gewoon kan verwijderen uit mijn computer? Ik moet er niks meer van hebben. Met vriendelijke groet, Jordy
  15. Nu is hij wel deleted. Nog eens proberen ---------- Post toegevoegd om 17:45 ---------- Vorige post was om 17:43 ---------- Gelukt! Geen boot menu meer bij het opstarten, hartelijk dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.