Ga naar inhoud

prutsje

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over prutsje

  • Verjaardag 16-12-1983

prutsje's prestaties

  1. Ja dat dacht ik ook, heb zo'n kabel aangehangen.De pc vindt wel een usb voor massaopslag maar ik geraak er langs geen kanten in, het enige dat ik dan kan kiezen is hardware veilig verwijderen. als ik er via de bijgeleverde adaptor stroom opzet tuut het en vindt de pc niets ik vrees dat ze naar een specialist zal moeten...
  2. ja bedankt, ga dat zeker proberen. Ben nu eerst op zoek naar manier om de gegevens die nog op D partitie staan te recupereren. Want denk als ik u bestandje neem dat alles weg is he? Alvast heel hard bedankt voor de hulp !
  3. Ik heb een Medion pc, voordien heb ik deze reeds zonder problemen geformatteerd en geïnstalleerd. Nu bleef hij uitvallen dus ging ik opnieusw formatteren, tijdens het formatteren is de pc echter opnieuw gecrasht. Heb heel de procedure herhaald. Nu krijg ik XP niet opnieuw geïnstalleerd en kan dus niet meer op pc. Na ongeveer 40 % installatie, zegt pc dat onderdeel van windows niet geïnstalleerd kan worden, en zo komen er honderden bestandjes waarna pc zegt "setup kan niet voltooid worden". Iemand enig idee wat ik nog kan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.