Ga naar inhoud

Studente_00

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7

Studente_00's prestaties

  1. Het is mij gelukt. De eerder geplaatste link was voor Windows 7, en heb die voor Windows 8 kunnen vinden. Ik heb deze geïnstalleerd en het probleem is opgelost. Thanks!
  2. Het is een 64 bit versie. Ik heb de driver gedownload en geïnstalleerd, maar vooralsnog krijg ik de melding dat de verbindingen niet beschikbaar zijn. En wanneer ik een nieuw verbinding wil maken, en daarbij een draadloze router moet selecteren blijft het veld blanco.
  3. Ik heb de laptop nu niet bij de hand, maar het betreft het volgende model: Packard Bell EasyNote TK85.
  4. Tijdens het verwijderen van een aantal programma's, heb ik per ongeluk Atheros Wifi ook verwijderd. Althans, ik meen die naam zo te herinneren. Nu pakt mijn laptop geen draadloos netwerk meer en wanneer ik een draadloos netwerk probeer te installeren, dan blijft hij haken. De vraag is hoe ik dit ongedaan kan maken? Het betreft een laptop met een besturingssysteem van Windows 8. Bedankt!
  5. Nog bedankt voor de bijdrage. Ik heb er een nieuw systeem op laten zetten zonder wachtwoord. Gelukkig had ik nog een backup ergens op een externe harde schijf. Ik zal het aanvinken als opgelost.
  6. Is het wettelijk bepaald dat eenieder recht heeft op 2 jaar garantie? Want ik heb begrepen dat het slechts 1 jaar is. Ik heb toen ook geen extra garantie erbij gekocht. Of is dat per land verschillend? Ik ga morgen even langs, dan maar. Ik hoop echt dat ze het ergens hebben opgeschreven. Maar bedankt.
  7. Excuses, ik was vergeten dat er bij te melden. Het gaat hier om een Samsung X420. Ik heb gekeken naar eerdere herstelpunten. En deze was in 2009, maar toen was het in bezit van de winkel. Ik heb een showmodel gekocht en heb het systeem nooit hoeven te herstellen tot aan nu. Ik betwijfel of het wachtwoord van toen nog bekend is bij de winkel. Dus welke opties heb ik nog?
  8. Beste leden, Ik heb mijn systeem moeten herstellen en toen dit nou eenmaal gelukt was werd er om een wachtwoord gevraagd. Ik heb mijn oud wachtwoord ingetypt wat mij ook logisch leek, maar dit werd niet gepakt. Ik ben zo dom geweest nooit een wachtwoordherstelschrijf te maken dus is mijn vraag; hoe moet ik nu verder? Valt dit op te lossen? Zo ja, hoe kan ik dit doen? Kan dit worden hersteld bij een servicecenter of kan ik gedag zeggen tegen mijn laptop? ---------- Post toegevoegd om 22:46 ---------- Vorige post was om 22:42 ---------- Ik heb een volledig herstel uitgevoerd.
  9. Ja, dat wel. Dus aan mijn lader kan het in ieder geval niet liggen. Ik vind dat dus ook vreemd. Ik ben altijd heel voorzichtig geweest, maar moet wel toegeven dat ik regelmatig de accu gebruik dan netstroom. Dus daar kan ik de fout in zijn geweest. Dat wordt maar een nieuwe accu kopen, denk ik maar. Ik had daarnaast nog een vraag; in hoeverre is het goed om tijdelijk op netstroom te werken?
  10. Asus, helaas blijft alles hetzelfde net zoals nbalivenba. Ik zal even Speccy proberen te downloaden. ---------- Post toegevoegd om 23:01 ---------- Vorige post was om 22:58 ---------- Speccy is gelukt. Bij deze; http://speccy.piriform.com/results/ifTwvmMjKthRKJuIqzX7jvA
  11. Hoe achterhaal je of er sprake is van een probleem met de software of dat het inderdaad zelf aan de accu ligt. Ik heb de laptop al enige tijd en ben er altijd zorgvuldig mee omgegaan.
  12. Beste leden, Ik heb een laptop Samsung X420, besturingssysteem Windows 7. Hij geeft de melding dat de accu niet wordt geladen, maar dat het aan de netstroom zit. Ik heb meerdere malen de accu eruit gehaald, maar tevergeefs blijft de melding. Ik heb dit sinds vandaag opgemerkt en herinner mij wel dat de accu gisteren gewoon werd geladen. Wat moet ik nu doen? Bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.