Ga naar inhoud

hdrider

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hdrider

  • Verjaardag 10-08-1951

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Win 8.1
  • Monitor
    Dell
  • Processor
    Intel I5
  • Geheugen
    8 MB

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

hdrider's prestaties

  1. Bedankt voor alle hulp en ik ga uw raad zeker opvolgen.
  2. Sorry dat wist niet, het is de eerste maal dat ik zowat gebruik. Database_Nederland.zip downloaden Alvast bedankt.
  3. Hallo stegisoft, ik heb de DB geupload heb je al tijd kunnen vrijmaken om er eens naar te kijken?
  4. Na mijn vorige vraag en de uitstekende hulp die ik gekregen heb is er een nieuw probleem opgedoken. Bij het uitprinten van facturen wordt de btw getoond van zowel de personen die geen btw moeten betalen als van diegenen die wel btw moeten betalen. De btw zou alleen geprint mogen worden van diegenen die wel btw moeten betalen. In mijn form als ik BTW nummer invul mag er geen btw op de factuur te zien zijn. Ik wil de gezipte database als bijlage sturen maar ze is te groot is er nog een andere manier?
  5. Dank voor de hulp, het is als je het ziet simpel maar als je er niets van kent niet zo simpel.
  6. Hallo PLX het zip bestand is wat ik zocht maar het doet juist het omgekeerde van wat ik nodig heb, ik heb er mee zitten werken maar kom er niet uit hoe ik de expressie moet aanpassen. In uw zip bestand geef ik het BTW nummer in en dan wordt er BTW berekend, het moet omgekeerd zijn als er geen BTW nummer ingevoerd wordt moet de BTW berekend worden. Het is misschien simpel maar ik raak er niet aan uit. Bij voorbaat dank.
  7. Al bij voorbaat hartelijk dank voor de reactie maar, wat en waar moet ik invullen. Op gebied van visual basic ben ik een complete leek. Dit is wat er zou moeten gebeuren. Als record BTWNr geen invoer heeft moet in record BTW de btw 21% berekend worden. Als record BTWNr wel een invoer heeft moet record BTW leeg blijven. Hierbij een gedeeltelijke screenshot van de tabel.
  8. hdrider

    Access 2010

    Ik heb een simpele database waarin de BTW berekend wordt. Sommigen hebben een BTW nummer en moeten dan geen BTW betalen, anderen hebben geen BTW nummer en moeten deze wel betalen. Mijn vraag is, als het BTW nummer in het record BTWNr is ingevuld dan zou de record BTW moeten leeg blijven. Ik heb er geen idee van hoe dit voor elkaar te krijgen. De records worden ingevuld via een formulier genaamd InvullenLijst.
  9. Ik heb 3 desktop met windows 7 pro en office 2010. Een server met win server 2003. Alles bekabeld naar server Op 2 desktops krijg ik zonder probleem toegang tot de server met office om office bestanden te openen. Op één desktop kan ik geen bestanden openen via office op de server, in de verkenner is de server te zien en kan ik bestanden openen. Andere programma's op deze desktop maken zonder probleem contact met de server.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.