Ga naar inhoud

Eraser

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Eraser's prestaties

  1. Deze ga ik later zeker eens lezen als ik wat meer tijd heb, zeker de eerste en de laatste link, betreft de tweede link, google kan over zichzelf vertellen wat het wilt, maar zal ik waarschijnlijk ook wel lezen. Er is wel een groot verschil tussen gegevens met persoonlijke informatie op een Hard Drive bewaren die niet aan internet gekoppeld is, deze thuis op papier te bewaren, of deze gegevens met persoonlijke informatie 'online' te bewaren. Zoals ik al eerder heb vermeld is dit 'subjectieve berichtgeving', zal ik ook later lezen, tijdgebrek momenteel.
  2. Mails afdrukken in deze tijd van de moderne technologie, iedereen kan nu zowel met Photoshop omgaan en wijzigingen aanpassen in dit geval het afgedrukte document, bij afdrukken verliest het zijn authenticiteit en is het geen ontvankelijk bewijsmateriaal meer. Heb het zelfs ooit aan een advocaat gevraagd en zijn antwoord was als volgt: 'Een verstuurde mail is enkel geldig als bewijsmateriaal in een rechtbank als u op die mail een reactie oftewel een bevestiging van ontvangst hebt gekregen. In het geval van Telenet wordt er altijd automatisch een bevestiging van ontvangst van uw verstuurde mail terug naar uw mail-adres gestuurd. Het is dan ook belangrijk om deze te bewaren, anders vervalt de geldigheid van uw verstuurde mail, dan kan Telenet nog altijd zeggen van: 'Deze desbetreffende mail hebben wij nooit op onze klantendienst ontvangen.' ---------- Post toegevoegd om 18:39 ---------- Vorige post was om 18:35 ---------- Eerst en vooral dank voor uw antwoord. Zoals ik al zei ben ik een 'Newbie' op dit vlak, kan niet eens met Outlook werken. Maar zo'n .eml-bestand, slaat dit ook de bijhorende bijlagen in deze file op? Want in dit geval wordt dan wel de authenticiteit van mijn verstuurde/ontvangen mails bewaard, zal het in ieder geval eens uitzoeken. Alvast dank.
  3. En nu Facebook hier weet van heeft, dat zelfs de overheid van Duitsland hen niks kan maken, gelooft u dan echt dat Facebook zich aan eender welke Europese Privacy wetgeving zal houden? Integendeel, dit betekent Carte-Blanche voor Facebook. En betreft google, daar hoor ik ook meer en meer negatieve berichtgevingen van, heeft u daar soms geen artikel over? Maar alleszins bedankt voor alle reacties.
  4. Heb nu niet de tijd om de reportage te bekijken, kan zijn dat ik deze al heb gezien, waarschijnlijk wel. Heb er twee over Facebook gezien, waarvan één op Canvas en één op de NOS. En ondanks het verbod vanwege Privacy-wetgevingen in Europa waaraan Facebook zich zou moeten houden doet Facebook dit absoluut niet! In één reportage was er sprake van een aanklacht van de overheid van Duitsland tegen Facebook hieromtrent, maar om één of andere wetgeving of reden was en is dit nog steeds onmogelijk omdat het hoofdkwartier van Facebook in Californië, als ik mij niet vergis, gelegen is. Ik kom morgen wel terug op de andere berichten, alvast bedankt, heb nu weinig tijd.
  5. Heb al meerdere documentaire's gezien waarin verteld wordt door experts dat bij het inloggen op de website van Facebook deze automatisch en meteen privé-gegevens van uw pc 'binnenhaald' en deze in een (centrale) databank verzameld, dus als er iemand anders met zijn Facebook account op mijn pc inlogt worden er over mij gegevens (persoonlijke?) naar een databank van Facebook gestuurd.) Vraagjes: Vraag 1 Hoe het mogelijk is om de toegang tot Facebook te blokkeren in Firefox, Internet Explorer, etc... op mijn persoonlijke PC voor eender welke gebruiker, m.a.w. gezegd: 'Hoe kan ik voorkomen als ik mijn PC aan laat staan om éénder welke reden dat een andere gebruiker dan mijzelf zichzelf op Facebook inlogt op mijn persoonlijke PC?' 'Of beter: 'Hoe kan ik de toegang gewoonweg blokkeren tot deze site?' (En neen, heb zelf geen Facebook-account).
  6. Ik weet niet of dit bericht in de juiste categorie thuis hoort maar ik ondervind al vanaf het begin af aan problemen met mijn Gsm, onlangs nieuw gekocht. Betreft een Sony-Ericsson met toegang tot het internet, twitter, facebook, etc... Ga 'm dan ook binnenbrengen in ruil voor een ander toestel, liefst zou ik eigenlijk mijn geld terug willen krijgen. Maar als ik deze binnen breng staan er altijd gegevens op die via data-recovery programma's terug te halen zijn, wat zijn de gevolgen als ik de interne HD op mijn Gsm compleet Erase? Misschien ben ik nu wel wat paranoia aan het doen maar je weet maar nooit waar zo'n Gsm verkoper na zijn uren mee bezig is. Extra vraagje van Eraser: Hoe kan ik e-mails, heb een hotmail-account, in het huidige formaat 'exporteren' naar een interne of externe HD, inclusief bijlagen, m.a.w. 'Hoe kan 'alles' in een e-mail exporteren naar een HD?'. Hoe is het mogelijk om verzonden/ontvangen e-mails op mijn HD te bewaren zonder dat de authenticiteit van deze e-mails vervalt, ik heb namelijk op dit moment problemen met Telenet. Moet het ooit zo zijn dat er een rechtzaak van komt, ik heb 14 mails verstuurd en hierop maar 2 keer een antwoord gekregen, hoe kan ik dan deze mails niet online maar op mijn HD bewaren zonder dat de authenticiteit ervan vervalt, inclusief bijlagen en andere... Nu staan al mijn privé-gegevens online op mijn hotmail-account. Daarnaast heb ik nog enkele belangrijke mails in mijn hotmail account die ik om een welbepaalde reden niet kan verwijderen met uiterst private gegevens waarvan ik liever heb dat deze niet online maar op mijn HD staan. Het gaat om een hotmail-account. PC Helpforum moderator bericht: @Eraser, Je (aparte) discussie in dit topic wat betreft privacy op facebook, google,... is naar hier afgeknipt: Privacy omtrent Facebook, Google, ... (KLIK EROP!!!)
  7. Sorry voor de zeer late reactie, heb nog niks aan mijn HD gedaan. Maar aangezien onder Schijbeheer 1863,01 GB aan niet toegewezen ruimte staat vrees ik dat er niets anders opzit dan deze opnieuw te formatteren. Met als gevolg dat ik waarschijnlijk al mijn data verloren zal geraken, toch alvast de grote .iso en .mkv bestanden. Daarna zal ik R-Studio wel gebruiken, zal laten weten hoe het afloopt. ---------- Post toegevoegd om 14:05 ---------- Vorige post was om 14:00 ---------- Hoe betrouwbaar is TopTenReviews.com ... Disk Recovery Software Review 2012 | Hard Drive Recovery | Hard Disk File Recovery Software - TopTenREVIEWS
  8. Aan Clarkie, Sorry voor late reactie maar Recuva houd ik als laatste optie, indien er niets anders mogelijk is. Dit namelijk omdat er op mijn HD voornamelijk grote .MKV en .ISO bestanden staan. Persoonlijk is het mij nog nooit gelukt om met Recuva een bestand van +-5 tot 10GB te recupureren. Maar ik vind het gek dat nog niemand anders met dit probleem te maken heeft gehad en daarvoor een oplossing weet. Alvast bedankt voor uw antwoord.
  9. Ik ken Recuva, heb ik hier zelfs op mijn PC staan, alleen is File Shredder een programma om definitief alle data te verwijderen, net zoals de programma's Killdisk en Eraser. Dus vrees ik er voor dat ik alles definitief kwijt ben. Alvast bedankt voor uw hulp.
  10. EaseUS helpt ook niet, kan mijn Disk 4 (Unallocated) bij 'Partition Recovery Wizard' niet 'Proceden'. Maar staat wel 1,82 TB aan niet toegewezen ruimte. (zie afbeelding). Persoonlijk denk ik dat ik al mijn bestanden kwijt ben en dat formatteren de enige oplossing is.
  11. Het is maar gewoon een vraag, ik heb met File Shredder de optie 'Erase Free Disk Space' gebruikt, dus ga ik er van uit dat File Shredder mijn bestanden op mijn HD onberoerd heeft gelaten. Dus eigenlijk moet ik dan toch geen 'recovery' uitvoeren, wel? Zal het allesinds downloaden en proberen, laat u zodadelijk wel weten wat het resultaat ervan is.
  12. Betreft SeaTools, heb ik al eens geïnstalleerd maar uiteindelijk nooit gebruikt gehad, na een Long Generic Test krijg ik volgende informatie in het log-file: --------------- SeaTools for Windows v1.2.0.5 --------------- 8/11/2011 0:05:50 Unit Serial: 801130168383 Unit Model: ST2000DL001-9VT156 Model: ST2000DL001-9VT156 Serial Number: 5YD2335D Firmware Revision: CC41 Identify - Started 8/11/2011 0:05:50 Long Generic - Started 29/11/2011 22:12:08 Long Generic - Started 29/11/2011 22:13:11 Long Generic - Started 30/11/2011 17:49:25 Long Generic - Started 30/11/2011 17:54:12 Identify - Started 30/11/2011 17:55:14 Long Generic - Started 30/11/2011 17:55:53 Long Generic - Pass 30/11/2011 23:10:00 Long Generic - Started 1/12/2011 12:02:36 Long Generic - Pass 1/12/2011 17:19:23 Maar na deze test m.b.v. SeaTools krijg ik mijn externe HD nog altijd niet in windows verkenner terug gevonden. En betreft Clarkie's reactie krijg ik onderstaande melding, dat mijn HD niet toegewezen is, heb 'Probleem oplossen' al geprobeerd net zoals alle 4 de opties bij het venster 'stuurprogramma'. Alvast bedankt voor de reacties maar het probleem is nog altijd niet opgelost.
  13. Ik gebruik Windows XP, hieronder enkele screenshots, voor meer informatie of meer screenshots vraag gerust, alvast bedankt voor uw snelle reactie.
  14. Vorige week heb ik als 'noob' met het programma File Shredder (v2.0) bij mijn externe HD de toepassing 'Shred Free Disk Space' toegepast, sindsdien wordt deze HD niet meer weergegeven in windows verkenner, maar wel onder apparaatbeheer bij Schijfstations. Het betreft een HD van Lacie met de gegevens ST2000DL 001-9VT156 USB Device. Aangezien er belangrijke data opstaat en ik bijna zo goed als alles geprobeerd heb weet ik mij geen raad meer om mijn gegevens te recupureren? Van de 2GB is er zo'n +-1,5GB aan bestanden op de HD opgeslagen. Kan iemand mij hierbij helpen, alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.