Ga naar inhoud

Punisher

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Punisher's prestaties

  1. Ben naar winkel geweest en het bleek de grafische kaart te zijn. Op een uurtje tijd was het herstelt. In iedere geval bedankt aan iedereen voor de info. Weer heel wat bijgeleerd ;-)
  2. Ik heb net PC nog eens opgestart en na amper 20 secondjes van geluid is het muisstil. Geen biepjes ---------- Post toegevoegd om 14:23 ---------- Vorige post was om 14:19 ---------- Ook velige modus F7 werkt niet; Ik heb zelf de indruk dat het enigste wat ik hoor de ventilator is die begingd te draaien een zoemend geluidje dat gedurende 10 seconde luider word.
  3. Dat kan ik niet vanbuiten zeggen, Ik ben momenteel niet thuis. Ik denk dat ik deze morgen 2 lange biepjes gehoord heb, ben niet 100% zeker ik kan dit wel na 14.00 posten.. In ieder geval denk ik niet dat ik deze biepjes al eens eerder gehoord heb.
  4. Hij maakte 2 biepjes ja. Ik heb gehoord dat waneer de aansluiting voor het scherm hellemaal vanonder in je bak zit dat het dan meestal een externe grafische kaart is. Weet niet of dat klopt.
  5. Hij maakt geluid als ik hem opzet ja. Maar normaal gezien begingt hij dan te ratelen, dat doet hij nu minder tot niet. Na 2/3 minuten is het muisstil. Ook mijn dvd speler, die normaal eventje draait bij het opstarten gebeurt niet meer.
  6. Mss nog handig om te weten dat mijn scherm steeds inactief blijft. Normaal gezien als ik de pc opzet word er een signaal naar mijn beeldscherm gestuurt waardoor deze op groen springt en het windows begingscherm verschijnt. Nu blijft mijn scherm gewoon op het oranje lamppje staan en krijg ik geen beeld, terwijl de pc opstaat.
  7. Ik zal dat sebiet een keertje proberen. Thx voor de info.
  8. Ik was gisteren een filmpje aan het kijken toen plots mijn beeldscherm uitviel en mijn geluid bleef hangen. Nu ik zet mij PC uit en wil terug opstarte, maar ik krijg beeld meer; Ook het opstarten maakt niet het geluid dat hij normaal doet. Ik heb dit probleem nog al een gehad maar toen werkte de PC terug nadat ik de stekker had uitgetrokken. Nu dus niet. Mijn beeldscherm werkt wel via de laptop, dus dat is ook het probleem niet. Ik heb een Medion PC Met Intel V//V en windows vista. Meer gegevens weet ik niet van buiten. Weet iemand hier wat het probleem is en hoe ik dit oplos?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.