Ga naar inhoud

Dianaenjan

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dianaenjan

  1. de fankoeler van de processor is gereinigd. De"nieuwste' xp-profesinel (engels talig) gedownload deze is geistalleerd maar bij het ''apparaten'' installeren start de laptop telkens opnieuw op en begint van vooraf aan het installatie proces opnieuw doorlopen. wat kan dit zijn? ((Ook met andere xp-profesinel installeer programma's gedaan en ook hier start de laptop bij het apparaten installeren opnieuw op.))
  2. hallo ik heb een laptop die ik pas overnieuw heb geinstalleerd (windows xp legaal ) Daarna deed een probleem voor met draadloos internet.op +/- 3 meter afstand van de router werkt alles goed maar op een groter afstand (in een ander ruimte) val het netwerk ineens weg. weet iemand wat dit kan zijn? (een sofware probleem of hardware probleem) En een ander probleem is dat dat de laptop na +/- 5 minuten weer uit zijn eigen opstart. type laptop: hp compaq nx7010 Jan Vermeulen. email *************** PC Helpforum moderator bericht: Het e-mailadres werd verwijderd ter voorkoming van spam
  3. dankje voor je hulp mijn laptop werkt weer
  4. ja ik heb nog een computer op windows 7 en een usb stick van 8 gb dus ik dat dat wel goed zit
  5. Er staan geen bestanden op die veilig gesteld hoeven te worden. Het is een ''orgineel'' installatie dvd van window 7. Het klopt dat er Window 7 Starter op stand, deze is later omgezet naar Window 7 Home Premium.
  6. ik window 7 installatie op een dvd en op een externe harde schuif. ja ik wil de melding Bootmgr is compressed weg en zo wie zo window 7 opnieuw installeren.
  7. Computer probleem is: Bootmgr is compressed Type computer; Notebook: hp mini 210-1000 Deze notebook heeft alleen 3 usb aansluitingen, (geen cd/dvd drive) Mogelijkheid om te booten; Notebook hard drive Usb diskette on Key/usb hard disk Usb cd/dvd rom drive Usb floppy Besturingssysteem was window 7 home. Deze wil ik vanaf een externe harde schijf opnieuw installeren. Maar dit wil niet lukken. Hoe kan ik de notebook opnieuw programmeren?
  8. ik wil window7 opnieuw installeren maar bootmgr ontbreekt: mbv een dvd via bios setup, 1e boot device is cd/dvd. 2e boot device is hard drive.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.