Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Kemg

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Beste Jonas, Bedankt voor de reactie! Ik heb het getest bij een collega en daar werkte de projectie wel correct. Nu wist ik het helemaal niet meer en ben ik nogmaals alle instellingen van het bord afgegaan. Niets hielp... tot ik simpelweg digitale zoom zag staan op de afstandsbediening... In plaats van in de instellingen te duiken had ik beter nog eens goed hiernaar gekeken. Nogmaals bedankt voor je hulp! Hier kan dus een slotje op. Mvg, Kenny
 2. Dag allemaal, Een klein probleem in mijn klas waar er onlangs een ActivBoard geïnstalleerd werd en tot voor kort goed werkte. Als ik mijn laptop aansluit via een hdmi kabel , dan geeft het tweede scherm (het interactief bord hier) hetzelfde weer als mijn computerscherm. Dit heeft altijd zo gewerkt, maar sinds een week krijg ik geen beeld onderaan en bovenaan het bord. Resultaat:een pak minder interactie aangezien er geen adresbalk/werkbalk meer te zien is en de kinderen en mezelf er dus minder gebruik van kunnen maken. Het enige wat nog goed lukt is scrollen, want de zijkanten staan er wel nog op. Gelukkig heb ik mijn krijtbord nog. Het ligt volgens mij niet aan het bord, want ik heb het al met een andere laptop van een collega getest en met deze pc werkt alles goed. Aangezien ik geen VGA-ingang op mijn laptop heb kan ik niet testen of het aan de poort voor HDMI ligt. Mijn instellingen heb ik al tientallen keren opnieuw bekeken, maar ik vind niets wat helpt. Google en een zoektocht op het forum hebben niets opgeleverd... kunnen jullie mij helpen? Bedankt!
 3. Ik werk met kabel, de eerste driver had ik al geïnstalleerd. Daar komt zo een promptscherm en daar staat in loading en scannning. Daarna sluit het promptscherm zichzelf, ik krijg dus geen melding dat het geïnstalleerd is. Ik probeer nu meteen het driverpack. ---------- Post toegevoegd om 20:37 ---------- Vorige post was om 20:27 ---------- Super! Mijn internetconnectie werkt terug. Ik kan nu alles downloaden via windows update. Enorm bedankt voor je hulp!
 4. Heb voor de zekerheid alle drivers geïnstalleerd. En alles ging goed, behalve voor de ethernetadapter. Dus met als gevolg dat nu alle gele vraagtekens weg zijn, behalve bij die van ethernet. Heb je soms ook een oplossing voor dit? Groeten
 5. Had al in Speccy gekeken, maar bij adapterlijst staar er niets. Zie ook niets staan bij apparaatbeheer.
 6. Waar kan ik die naam vinden? Staat niet bij Speccy zo te zien.
 7. Driver maakt geen verschil, hij vindt geen internetverbinding..
 8. Werkelijk geen map te zien in alle programma's.. En het enige wat ik via de zoekfunctie vind voor softwaremanager is een PDf-bestandje, maar dit lijkt me niet relevant.. Ik kan het wel niet openen, moet eerst nog PDF installeren. Ik probeer de driver meteen, zal dan ook pdf al installeren en er eens naar kijken wat er op staat.
 9. Audio werkt dankzij die laatste driver, merci daarvoor! Nu nog mijn internetconnectie op gang krijgen..
 10. Neen, dit gaat niet. Mijn USB-poorten gaan dan wel, maar mijn internetconnectie gaat nog steeds niet. ---------- Post toegevoegd om 18:47 ---------- Vorige post was om 18:37 ---------- Neen, dit gaat niet. Mijn USB-poorten gaan dan wel, maar mijn internetconnectie gaat nog steeds niet. Ik ben echt 100% zeker dat de software manager geïnstalleerd is, hij heeft zelfs een melding gegeven dat dit gebeurd is, laar ik kan hem nergens terugvinden. En zo een leek ben ik nu ook weer niet.. normaal..;-)
 11. Ok, heb ik allemaal gedaan. Maar voor de audio gaf hij eerst een foutmelding dat het niet ging, nar herstart en nog eens installatie zei hij dat de installatie voltooid was. Audio gaat echter nog steeds niet. Tijdens installatie zegt hij: het installatieprogramma kan geen compatible drivers vinden. Dus dit is zowiezo niet geïnstalleerd. Laatste driver die je me doorstuurde is wel goed gelukt, maar geen verschil gemerkt. EDIT: Speccy zegt dat hij nog altijd geen geluidskaart kan detecteren.
 12. Goed nieuws, mijn usb-poorten gaan terug! Ik kon wel de driver van bluetooth niet installeren, blijkbaar was dat niet verbonden. Geluid gaat ook nog steeds niet, en er staan nog steeds gele vraagtekens bij: - Ethernet controler - PCI controler - Video controler - PCI apparaat Weet je ook oplossingen voor deze problemen? Maar toch al bedankt voor de USB-poorten!
 13. Euh heel bizar, ofwel kijk ik er over.. ofwel staat de videokaart niet in de lijst. Wat er ook staat is dat er geen geluidskaart gedetecteerd is.. Terwijl er onder Ubuntu nog muziek werd afgespeeld. Ik heb dit getest en ik kan dus ook geen muziek afspelen. Ik ben wel bezig alles te downloaden.
 14. Allemaal goed gegaan, maar ik kan geen verbinding maken aangezien die poort ook niet werkt. Dus ik heb het overzicht wel, maar kan het niet plaatsen...
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...