Ga naar inhoud

ouweduiker

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ouweduiker's prestaties

  1. http://speccy.piriform.com/results/KqZtpu04fOss4yTKhyZCGO6 Hier mijn speccy,hartelijk dank, ik wist niet eens dat zoiets bestond. Het probleem is de dvd /cd speler . Muziek en foto`s speelt ie wel af zonder problemen via windows media player ,maar `n installatie cd alleen als ik media player opstart en dan de cd opstart via mijn computer met de opstart file. Dvd gaat wel effe draaien maar wordt niet gevonden. Bedankt voor je hulp. Mijn pc is van TRON die stelt ze zelf samen geloof ik. Met de filter uitschakeling strand ik bij ;zie bijlage.
  2. Sorry; ik ben voor het eerst op een dergelijk forum ,effe wennen
  3. Sorry ,dit gaat boven mijn pet . Ik heb gedaan wat je schreef maar hoe verder?
  4. Iets dergelijks heb ik ook en krijg dan een geel uitroepteken bij bij MTP device . Als ik vooraf De Windows mediaplayer start en klein in de balk zet ,kan ik via Mijn computer de cd opstarten. Ik ben aql een halfjaar aan het modderen en nu werkt het met wat kunst en vliegwerk! Dit probleem heb ik al aan diverse cracks voorgelegd maar die weten niet wat het is. Alles opnieuw installeren is dan het advies . Probeer het eens !
  5. Ik heb een soortgelijk probleem; XP geeft bij app-beheer -portable devices -MTP- device `n geel uitoepeken. Mijn dvd speler werkt ook niet goed. Hoe los ik dit op? Dank voor advies.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.